Top Branduri 2020: Mary Kay

Descoperă-ți frumusețea împreună cu Mary Kay!

Cu 57 de ani în urmă Mary Kay® Ash a fondat compania cu o filosofie unică. În zilele noastre, brandul reprezintă peste 40 de sedii în toată lumea și două fabrici moderne. Cosmeticele Mary Kay® sunt create și testate conform celor mai noi descoperiri științifice. Afacerea deține 1500 de patente și acordă o atenție deosebită eficienței și siguranței procesului de producere. În prezent, Mary Kay® are în portofoliu mai mult de 300 de produse cosmetice. Ele sunt preferatele experților din industria modei și frumuseții.
Credem în importanța îngrijirii personalizate. Consultanții noștri aleg exact ceea ce ți se potrivește. Drept bonus, poți opta pentru produsele din cadrul masterclassurilor de frumusețe organizate de ei. Ai ocazia să testezi, apoi să procuri! Descoperă-ți frumusețea împreună cu Mary Kay®!

VERIFICĂM
Fiecare ingredient este verificat atent. Dacă siguranța acestuia nu este garantată, nici nu va fi utilizat în procesul de producere.
TESTĂM
Compania investește milioane de dolari și face anual 500 de mii de teste, inclusiv cercetări științifice în colaborare cu dermatologi independenți, oftalmologi și alți specialiști din medicină.
CERCETĂM
Ne implicăm activ în cercetarea, elaborarea și siguranța produselor. Deciziile sunt luate în funcție de argumentele științifice.
AVEM GRIJĂ
Ingredientele sunt atent selecționate. Am exclus peste 1300 din componentele interzise în întreaga lume pentru că ne respectăm standardele și siguranța produselor.
Rozul SALVEAZĂ VIAȚA®
Grație programului global „Rozul salvează viața®”, compania Mary Kay® donează milioane de dolari organizațiilor implicate în lupta pentru o viață mai bună femeilor și copiilor.
Începând cu anul 2013, Mary Kay® Moldova a redirecționat în scopuri caritabile mai mult de un milion de lei.
Din anul 2019, colaborează cu organizația CCF MOLDOVA (Copil, Comunitate, Familie), ajutând copiii aflați în situații de dificultate.
Fundația Mary Kay în lupta cu cancerul la femei, înființată în 1996, a alocat suma de 1,1milioane dolari la cercetări pentru găsirea tratamentelor eficiente împotriva acestei boli.
PROTECȚIA MEDIULUI
Acțiunile noastre vor avea impact asupra generațiilor viitoare. Compania este mereu în căutarea soluțiilor pentru diverse probleme ecologice și a lansat programul „Pink Doing Green”.
La uzina de producere din Dallas sunt implementate metode ecologice corespunzătoare. Acestea susțin reciclarea și alte acțiuni ce diminuează poluarea mediului. Multe centre de distribuție ale companiei Mary Kay® ambalează produsele cu granule de poliesteren, ce sunt biodegradabile sută la sută.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin