JURNAL DE LUNI CU ZINA BIVOL

Am dormit puțin, dar asta nu e o scuză să mă fac că uit să-mi scriu jurnalul de luni. Devine cumva o obișnuiță.

Aseară am primit zeci de mesaje care m-au măgulit. Adevărul este că m-am machiat pentru un eveniment a doua oară în viață, prima dată a fost la nunta mea, acum 9 ani. Nici măcar la cumătria băieților mei nu am mers să-mi fac un make-up. Credeam că dacă mama și tata mi-au spus că sunt frumoasă, nu trebuie să mă complic.

Adevărul este că Dumnezeu ne dă naturalețe, dar e mai mare frumusețea când știm să dăm mai mult farmec lucrărilor sale. Pe scurt, nu se compară machiajul care mi-l fac eu cu îndrăzneala unui profesionist. A, să nu mint, am rugat-o să-mi păstreze conturul buzelor mele.

În redacție iese „fum”!

Toată lumea e pusă pe texte, redactări, machete, aprobări, contracte. Asta înseamnă pregătirile pentru Omul Anului. E frumos ce este frumos, dar nu așa simplu cum arată în revistă!

Povestea finală va fi pe 14 iulie la Madison Park, acolo unde se vor desemna, în aplauze, Oamenii Anului 2021.

Revenind la patru iulie, milioane de americani sărbătoresc Ziua Independenței. În toate statele din SUA sunt așteptate parade, grătare și petreceri care să marcheze această zi.

Acum 11 ani, trebuia să plec și eu în Statele Unite ale Americii, prin platforma Work and Travel, ca toți studenții pe atunci. Adevărul este că nu am fost foarte credibilă când am promis că mă întorc acasă și mi-au respins candidatura. Evident, am fost dezamăgită și supărată, dar azi mă liniștesc cu gândul – cine știe cum evoluau lucruile! Au simțit ei cum e mai bine.

Tot la patru iulie este sărbătorită Ziua Crucii Roşii Române. Ei sunt cei care vin să asigure asistenţa umanitară în caz de dezastre şi nu au fost indiferenți nici faţă de populaţia afectată în urma conflictului militar din Ucraina.

Dacă unii sărbătoresc, elevii sunt plini de emoții, astăzi au fost publicate rezultatele finale din cadrul examenului național de bacalaureat. Cine a trecut prin etapa asta știe câți fluturi îți trec prin stomac.

Succes generației Z! Cu siguranță vine un val bun!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin