Omul Anului 2020

 2020 a fost un an deosebit, în care pandemia venită din afară a fost parțial compensată cu începutul de schimbare produs de oamenii Moldovei, în politic. Vrem să credem că am pus și noi umărul la această schimbare, atunci când anunțam la începutul anului trecut că de azi încolo VIP înseamnă Valoare, Integritate şi Profesionism.

Am vrut să dezvoltăm acești trei piloni, reliefând oameni noi, care au înfruntat provocările anului pandemic, dar și domenii noi, care vor duce Moldova înainte.  Punem în valoare inovaţia şi dezvoltarea durabilă, veţi găsi multe nume noi, oameni care fac lucruri frumoase, ne fac prezentul şi aduc viitorul.

Te invităm să participi la realizarea clasamentului „Omul Anului 2020”. Alege din lista pe care ți-o propunem mai jos oamenii care crezi că au contat în acest an, pornind de la cele 3 criterii de mai sus.

Decizia îți aparține în proporție de 50%, iar celelalte 50%  sunt decise de juriu. Juriul este format din: Roger Gladei (președintele juriului), Eugen Doga (compozitor), Anatol Ciubotaru (medic),  Victoria Musteață (expert în comunicare), Alla Donțu (Youbesc),  Dumitru Slonovschi (Magenta Consulting), Igor Volnițchi (analist politic) și Andrei Crigan (Gateway & Partners).

Puteţi vota online o singură dată pe zi de pe aceeași adresă IP în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi).

Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat. Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii Unite, Orange și Moldcell.

Votul se va încheia pe 26 februarie 2021, ora 16.00. Lansarea ediției și ceremonia de premiere a Oamenilor Anului 2020 vor avea loc în luna martie (în funcție de restricțiile impuse de autorități).

Partener General:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Politică

Administrație publică centrală

Administrație publică locală

Diplomați străini în Republica Moldova

Diplomați moldoveni în străinătate

Business

Familii în business

Construcții

Rețele de magazine

Agricultură modernă

Wine of Moldova

HoReCa

Industria modei

Health & Beauty

Mobilă & decor

Business medical

Auto

Industrie alimentară

StartUp-ul anului

Fintech

Banking modern

Finanțare nebancară

Management

CEO

Manageri proiecte investiții

Comunicare

IT și inovații

Moldoveni de succes dinafară

Străini de succes în Moldova

Societate

Medici din prima linie

Proiecte comunitare

Sport

Lider de opinie

Învățământ modern

Puterea a patra

Presa online

Prezentatori știri

Prezentatori talk-showuri politice

Prezentatori emisiuni de divertisment

Radio

Jurnalism cultural

Cultură

Literatură

Regie film

Regie teatru

Actori film

Actori teatru

Arte plastice

Showbiz

Trupa anului

Vocea feminină a anului

Vocea masculină a anului

Ascensiunea anului

VIP Junior

Oamenii secolului

Lista de voting

error: Pentru a prelua conținut de pe acest website, vă rugăm să ne contactați la info@vipmagazin.md.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin