Este exigentă, realistă, creativă. Ține la timpul său și al echipei sale. Știe pe ce să pună prioritate și riscă când este convinsă că va obține un rezultat care va satisface cele mai înalte așteptări. De mai bine de trei ani, Olga Iftodii manageriază rețeaua „Aquaterra” și în 2018 înregistrează noi succese care o mențin în lista companiilor de top.

Reușita unui manager poate fi estimată cel mai bine după dinamica afacerii pe care o administrează deoarece acesta deține toate pârghiile pentru buna organizare și sistematizare, pentru formarea echipei și a strategiilor companiei, dar și pentru soluționarea oricăror impedimente.

Rețeaua de fitness cluburi de clasă Premium, „Aquaterra”, pe parcursul celor patru ani de activitate, a devenit un lider confirmat pe piața Republicii Moldova datorită abordării complexe a sănătății membrilor săi. „Aquaterra” prestează o gamă mare de servicii printre care orele de fitness, antrenamentele individuale, procedurile cosmetologice și SPA, la cel mai înalt nivel, cu ajutorul celor mai moderne și performante tehnologii. Și cel mai important, cu cea mai înalt calificată echipă. Sunt mândră de reușitele rețelei „Aquaterra” și sunt foarte fericită că sunt parte a acestui succes.

Pentru mine contează ca oamenii să trăiască mai bine și să se simtă mai bine prin utilizarea serviciilor noastre, să primească satisfacție și confort, beneficii reale și o energie pozitivă. Să devină o variantă mai bună a lor. De aceea „Aquaterra” este reprezentanta acestor valori, iar extinderea rețelei mărește accesibilitatea serviciilor noastre. Nu ne mulțumim niciodată cu nivelul atins, căutăm noi completări în gama de produse și servicii pe care o oferim, investim în nivelul calității și în imaginea „Aquaterra”. Diligenţa, orientarea spre rezultat şi dedicarea, asta dezvolt continuu în mine şi asta caut în cei pe care îi integrez în echipa managerială „Aquaterra”.

Nu am cum să mă plictisesc de munca pe care o fac. Nu sunt persoana care acceptă plictiseala și nu aștept să mi se ofere totul pe tavă, mai bine tatonez de una singură noi terenuri. Nu cred în plafonări. Pur și simplu, atunci când oferi servicii nu ai cum să dai de limită, poți da doar de lipsa dorinței de a face mai mult. Cerere există, piață de dezvoltare există, chiar și domenii neexploatate există mult mai multe în Moldova decât în alte țări.

Cred că pentru a reuși sunt foarte importante trei calități: capacitatea de a învăța din tot, capacitatea de a interacționa cu toți, capacitatea de a avea încredere în sine și în propriile idei, fără a te lăsa influențat de părerile altora. Cu alte cuvinte, întâi te formezi ca și personalitate și îți stabilești sistemul de valori, apoi ești fidelă acestuia. Verticalitatea mea este o calitate pe care o apreciază cei din jur, chiar dacă sunt situații în care ea deranjează pe cei obișnuiți să manipuleze.

Aquaterra este mai mult decât o rețea de cluburi wellnes și frumusețe, este o comunitate. Punem un mare accent pe comunicarea cu clienții noștri, pe relația prietenoasă și organizăm campanii dedicate lor și evenimente. Balul „Aquaterra” a devenit un eveniment emblematic în acest sens și o petrecere care în fiecare an depășește așteptările. Am ales și o locație absolut fenomenală – Palatul Republicii, dar și diversificăm în fiecare an programul, astfel încât să nu știi la ce să te aștepți, dar să fii sigur că va fi frumos.

„Aquaterra sport school” este mândria mea pentru că aici, zi de zi, echipa noastră depune efort pentru creșterea unei noi generații sănătoase și active, disciplinate și pozitive. Școala oferă noi posibilități de dezvoltare și o gamă largă de sporturi pentru copii de orice vârstă, fiind un complex absolut unic și inedit pe piața
R. Moldova. Arta și sportul dau naștere spiritului unui adevărat lider.

Fişier

Director general al reţelei de cluburi „Aquaterra” şi „Star Kids”

Data şi locul naşterii: 24 februarie 1985,  or. Rîbniţa

Studii: UNIVERSITATEA SLAVONĂ DIN CHIŞINĂU; MASTER ÎN ŞTIINŢE ECONOMICE

Text: Doina Popa

Foto: Arhiva personală