Centrul Medical „Lacteia” își începe povestea de succes încă din 2005. Proprietarii, fiind ghidați de ambiție și de idei inovatoare, în anul 2015 au decis să extindă Lacteia. Astfel, la zece ani de la fondarea clinicii, a fost deschisă o nouă filială a acesteia, într-un format nou, cu servicii și standarde moderne.

Numele brandului

Logoul, unul sugestiv, a fost elaborat în colaborare cu o companie de ­marketing. Odată cu deschiderea noii instituții, în 2015, a fost lansată și noua imagine a centrului, sloganul acestuia, „Calea spre sănătatea ta”, făcând conexiunea cu termenul latinesc Via lactea, care se traduce „calea lactee”, galaxia în care este sistemul solar. De fapt, acest slogan sugerează alegerea, direcția corectă, leagănul omenirii, al vieții în univers. Valorile Centrului Medical „Lacteia” se concentrează în jurul oamenilor, al confortului lor în sistemul medical şi în jurul profesionalismului medicilor. Înainte de toate, la centru fiecare pacient este un om, nu o statistică. Managementul clinicii crede într-un sistem medical privat accesibil, primitor şi empatic. „Meriţi tot ce e mai bun” este conceptul după care Centrul Medical „Lacteia” se ghidează şi care reprezintă angajamentul unei echipe solide de profesionişti asumat față de pacienții acestei clinici.
Istorie și rezultatenk2_2820-copy_fmt

Finalitatea serviciilor medicale oferite de Lacteia este stabilirea cu acuratețe a unui diagnostic precoce și a unui tratament cât mai specific, rezolvarea problemelor medicale ale pacientului până la dispariția lor completă și oferirea de maximum confort pentru îmbunătățirea vieții acestuia.

Tot efortul depus este pentru rezolvarea promtă și eficientă a problemelor de sănătate cu care se confruntă oamenii.

Centrul Medical „Lacteia” pune la dispoziţia pacienţilor săi un set complet de servicii medicale şi analize de laborator accesibile, la un nivel ridicat de profesionalism. Printre serviciile oferite în cadrul acestei clinici se numără:

• servicii de medicină specializată, alături de servicii medicale cosmetologice;

• investigaţii efectuate cu aparatură ultraperformantă;

• sistem modern şi facil de acces la serviciile medicale (card gratuit);

• posibilitatea de a-ţi face programare medicală oriunde te-ai afla, în ţară sau în afara ei, şi anume prin intermediul serviciului online sau printr-un apel telefonic.

5 mii de pacienţi au trecut pragul clinicii doar într-un an.

nk2_2983-copy_fmtLarisa Varaniţa: Cele două filiale – una în apropierea USM, iar cealaltă pe str. Cuza Vodă 6 – se disting prin atmosfera caldă şi elegantă. Pornind de la principiul „nu există boli, există bolnavi”, asigurăm servicii medicale integrate, adoptate nevoilor individuale; promptitudine în redobândirea şi menţinerea celui mai preţios bun al omului: Sănătatea.

Text: Iuliana Mămăligă