Top 100 Branduri 2016. Solutions/Videosecurity /Securitate/

Lider pe piața autohtonă în vânzarea sistemelor de pază, supraveghere video și control de acces, Videosecurity se numără printre primele companii care au început să instaleze sisteme de securitate pe baza automatizării, dar și de alarmă antiincendiară. Videosecurity are o bogată experienţă în utilizarea celor mai performante tehnologii de supraveghere video. Compania militează pentru îmbunătățirea şi accesibilitatea continuă a serviciilor şi a sistemelor de pază.

Extinderea ca scop

Solutions / Videosecurity, cum este numită în prezent compania, tinde ca sistemele de supraveghere video și de securitate să ajungă în fiecare colț al țării, să extindă gama serviciilor pe piața europeană, să crească cota de utilizare a surselor de energie regenerabilă (ecologice). Compania proiectează și implementează sisteme de securitate, sisteme de supraveghere video, acestea protejând businessul de cheltuieli imprevizibile și furturi și fiind un instrument eficient pentru controlul și managementul proceselor de orice tip.

Destinatarul

Clientul Videosecurity este interesat de sistemele de protecție, cum ar fi dispozitivele de supraveghere video, cel care vrea să păstreze integritatea bunurilor, să controleze eficient o afacere și să obțină, în urma acestei supravegheri, informații sigure. E cel care doreşte să prevină cheltuieli în plus, furturi și spargeri, să aibă parte de sisteme de pază care să-i ofere garanția că procesele, oricare ar fi natura lor, indiferent că se produc la birou sau acasă, funcționează eficient.

14556750_1837792513107_fmtÎnceputul

Înfiinţată în 2002, compania a activat o bună perioadă fără nume, fiind numită convenţional Victiana SRL. Asta s-a întâmplat până în 2005, an în care a fost luată decizia de a explora activ direcţia securităţii video în R. Moldova – de aici şi denumirea companiei, venită de la sine, în mod logic şi pe înţelesul tuturor – Videosecurity. Denumirea le-a plăcut atât de mult angajaţilor şi clienţilor Videosecurity, încât a rămas aceeaşi chiar şi atunci când s-au produs schimbări în privința scopurilor strategice, fiind implementate pe larg servicii de alt caracter, cum ar fi instalarea şi exploatarea sistemelor antiincendiare.

Soluţii simple pentru sarcini complexe

Urmând să împlinească, în 2017, 15 ani de activitate, compania își stabileşte noi obiective şi îşi croieşte calea pentru următorii cinci ani. Este calea soluţiilor simple în stare să facă faţă sarcinilor complicate. Pentru a rămâne şi mai departe aproape de clienţi, echipa s-a decis asupra denumirii oficiale, Solutions / Videosecurity, una simplă şi pe înţelesul tuturor. A fost rezultatul unei munci comune în colaborare cu una dintre cele mai progresiste agenţii de marketing din ţară. Şi sloganul e pe aceeaşi temă: Solutions – soluţii simple pentru sarcini complexe.

Conducerea

Vladislav Papanaga (foto), SEO Solutions/Videosecurity, este de părere că orice lucru bun este lucrul finisat cu succes, așa încât clientul trebuie să obțină doar marfa verificată în mod repetat, aşa cum se întâmplă în cazul Solutions / Videosecurity. În acest scop, se pune accent pe inovație în procesul de realizare atât a sarcinilor standard, cât și a celor excepționale. Videosecurity se implică activ și pe plan social, îndeplinind cu succes misiuni de caritate şi sponsorizări, cultivând valorile familiale şi instruind absolvenții diferitor universități, oferindu-le ulterior șansa să se angajeze.

Toate, sub un singur acoperiş – Solutionsbest-2016_05-173_fmt

Pe durata celor 14 ani de istorie, compania a reuşit să crească specialişti calificaţi cu experienţă unică în domeniul securităţii, fapt care a făcut-o să înfiinţeze şi să dezvolte direcţii inedite şi diverse – aşa au apărut grupuri de companii precum Fire / Security, Victiana / Security, IT / Security, Academia / Security, toate unite sub un singur acoperiş – Solutions. Promovarea acestor branduri are loc într-un mod minuţios, pentru că ele ţin de domenii specifice segmentate, motiv din care Solutions / Videosecurity organizează conferinţa anuală „Best”, acolo unde speakerii cu renume internaţional informează publicul despre toate noutăţile apărute recent în domeniile respective.

Personalul companiei Solutions / Video­security participă în fiecare an la evenimente de calificare profesională şi concursuri, de la care se întoarce de fiecare dată cu medalii, diplome şi menţiuni. Pentru succesele obţinute de companie şi pentru contribuţia ei la dezvoltarea domeniului securităţii, Vladislav Papanaga a fost decorat cu distincţia Serviciului Pază de Stat în contextul marcării a 25 de ani de independenţă a Republicii Moldova.

100 atâţia angajaţi are momentan Solutions/Videosecurity

Abonează-te la articolele

Vip Magazin