Weekendul trecut, lumea bună din capitală și-a dat întâlnire la deschiderea showroomului celebrului nutriționist italian, Gianluca Mech. Este primul de acest tip din Republica Moldova.

Însoțit de invitata specială a evenimentului, chef-ul Patrizia Paglieri (jurat la emisiunea „Master Chef România”), nutriționistul a adus și pe piața din Republica Moldova celebrele produse ale dietei Tisanoreica (au menirea de a îmbunătăți metabolismul și de a grăbi procesul de slăbire, fără însă a pune pe gânduri persoana care o adoptă, așa cum se întâmplă cu restul regimurilor alimentare de slăbit).

Dieta respectivă conține mai multe produse din linia „Decattopia”, adică, fiecare produs are în componența sa minimum 10 plante din care au fost extrase, doar cu ajutorul apei, proprietățile beneficie ale acestora. Decattopia este și miezul acestei afaceri, inclusiv al dietei Tisanoreica, pe care a creat-o chiar Gianluca Mech.

În showroom veți găsi produse nu doar de slăbit, dar și pentru îngrijirea feței, a corpului, produse pentru detoxifiere. Sunt propuse și consultații pentru cei care vor să adopte dieta Tisanoreica, să cumpere kiturile „Gianluca Mech”.

 

 

Text: Iuliana Mămăligă