3 reguli de care să ții cont când iei masa la restaurant

Considerat unul dintre cei mai buni bucătari din lume, Gordon Ramsay, posedă secretele din bucătăriile localurilor. Întrucât deține restauranțe în Marea Britanie, Statele Unite, Italia, Franţa, Qatar, Hong Kong şi Emiratele Arabe Unite, celebrul chef englez recomandă trei reguli care trebuie urmate pentru a savura din plin o cină în oraș.

Potrivit acestuia oamenii ar trebui:

  • Să evite specialitățile. „Specialităţile sunt acolo pentru a dispărea pe parcursul serii. Când există 10 specilităţi, asta nu e special.”
  • Să negocieze pentru vin. Dacă doriți un preț rezonabil, ar fi bine să fie cerută lista cu ultimele sticle dintr-o anumită colecţie.
  • Să facă rezervarea pentru un număr mai mare de persoane. Chiar dacă urmează să ia cina doar în doi, ar fi bine ca rezervarea să fie făcută pentru patru persoane. Astfel cuplul se va bucura de un spațiu mai mare și comod și nu le va fi oferită o măsuță incomodă într-un colț al restaurantului.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin