Alegerea unei destinații de vacanță poate deveni o sarcină complicată. Pentru a-ți ușura însă decizia, îți vom prezenta în fiecare săptămână locurile îndrăgite de artiștii moldoveni, pe care au de gând să le viziteze chiar vara aceasta.

Vezi mai jos unde au ales Veronica Ghimp, Augustina Șiman și Denis Roabeș să-și încarce bateriile și poate una dintre sugestii îți va fi pe plac!

Veronica Ghimp

prezentatoare TV, interpretă

Am ales Turcia. Am înțeles că anume acolo este cel mai comod de mers cu un copil mic.

hotel-onyria-claros-beach-spa-resort-ozdere-006Augustina Șiman

scriitoare

Anul acesta o să-mi petrec vacanța de vară la munte, în Maramureș. E un ritual pe care îl repet cel puțin o dată pe an ca să îmi resuscitez sufletul – revenirea acasă… În toată graba și aglomerația angajamentelor maturității, e pur și simplu vital pentru mine să mă întorc către locul unde și timpul vine ca să se odihnească, locul unde cândva doar îmi imaginam că o să devin tot ceea ce sunt. Revin ca să aud printre străzile arhicunoscute ecoul graiului moroșan, ca aerul răcoros de munte să umple fiecare milimetru din mine dimineața, ca să las trecutul, oamenii dragi care nu mai sunt și amintirile să alerge în fața ochilor mei și ca să înțeleg mai bine ce îmi doresc de la viitor. În fiecare an, de când am fost foarte mică, fac același lucru la revenire: iau o pătură, mă ridic pe un deal înalt din curtea unei mătuși, mă culc pe ea, urmăresc priveliștea satului înconjurat de munți și mă las copleșită de liniște. Liniștea pe care nu o mai găsesc nicăieri în lume.

2The Motans 

muzician

Am ales August. Mereu aceeași destinație.