Află ce îți rezervă astrele și ce obstacole te așteaptă în viața de cuplu!

BERBEC

O perioadă propice să iei o scurtă vacanță, să faci o călătorie de plăcere, să vizitezi locuri și oameni care să îți ridice tonusul. Relațiile cu persoanele de sex opus sunt excelente, iar dacă ești singur, șansele să îți întâlnești jumătatea sunt foarte mari.

TAUR

Ești inspirat, imaginația este la cote înalte, iar relația de cuplu are de câștigat de pe urma punerii în practică a nenumăratelor tale fantezii. Partenerul este mai mult decât încântat. Weekend-ul se anunță fierbinte.

GEMENI

Ești pregătit pentru noi provocări, ai vitalitate și energie. Reușești să duci până la capăt tot ce-ți propui, iar încrederea de sine este la cote maxime. Acest lucru te pune într-o lumină favorabilă în ochii persoanelor de sex opus.

RAC

O perioadă propice pentru relaxare, ieșiri la teatru, la film, mers la petreceri. Simți nevoia să petreci mai mult timp alături de partenerul de cuplu, să vorbiți mai mult, să ieșiți din rutina serviciu-obligații care au erodat intimitatea.

LEU

Te simți norocos și generos, vrei să îți răsfeți partenerul de cuplu, îi faci cadouri scumpe și extravagante. Atât timp cât bugetul îți permite, nu are rost să te îngrijorezi. Atenție, însă, să nu te întinzi mai mult decât îți permite plapuma.

FECIOARĂ

Ești foarte liniștit și te simți bine în compania celor dragi. Simți iubirea și aprecierea lor, iar acest lucru îți dă aripi în rezolvarea unor probleme din sfera profesională. Te organizezi bine, iar în weekend îți poți planifica o ieșire romantică în doi.

BALANȚĂ

Pot apărea tensiuni în viața de cuplu, conflictele pornind de la nevoile fiecăruia de a fi iubit și apreciat. Lipsa de comunicare și neîmpărtășirea sentimentelor duc la frustrări care degenerează. Fiecăruia i se pare că oferă mai mult decât primește.

SCORPION

Te înconjori de oameni care să-ți ridice starea de spirit și care să-ți satisfacă nevoia crescută de aventură. Vrei mai multă adrenalină, mai multe provocări neobișnuite, care să te facă să te simți liber și care să-ți stimuleze creativitatea.

SĂGETĂTOR

Pot apărea câteva modificări în viața profesională, schimbări care se vor vedea mai ales în portofel. O mărire de salariu sau o avansare care îți va aduce mai mulți bani, mai reduc din stresul care te-a îndepărtat de partenerul de cuplu. Din această săptămână, îți dai undă verde la iubire.

CAPRICORN

Încurcate sunt căile iubirii săptămâna aceasta. Dorința sexuală este la cote înalte, însă ești egoist și te gândești mai mult la nevoile tale, decât la cele ale partenerului, ceea ce face ca interacțiunile dintre voi să fie foarte tensionate. Weekend-ul poate aduce, în sfârșit, liniștea de care aveți nevoie.

VĂRSĂTOR

Pot apărea diferențe de opinie în cuplu, iar certurile pot porni de la chestiuni minore. Îți poți spune punctul de vedere, însă ai grijă la tonul folosit. Nu trebuie să ai întotdeauna dreptate și, mai ales, este foarte important să asculți și punctul de vedere al partenerului.

PEȘTI

Ești tentat să tragi concluzii pripite și să iei decizii greșite. Evită să iei hotărâri definitive și pe care apoi să le regreți. Nu este momentul nici să fii sarcastic cu persoanele din jurul tau, în special cu partenerul de cuplu care s-ar putea simți lezat de cuvintele tale.

 

sursa: teotrandafir.com