Află ce îți rezervă astrele!

BERBEC

O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii.

TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Taur. Nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui termen limită şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală.

GEMENI

Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în descreştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea.

RAC

Iată nişte nativi pe care i-aş numi mulţumiţi, dacă nu chiar fericiţi! Aş spune că le merge bine pe toate planurile, cu mici excepţii, pentru că viaţa se cere condimentată, dar aş spune că segementul afectiv, studiu, serviciul şi chiar sănătatea sunt foarte bine susţinute.

LEU

Nu se poate vorbi chiar despre o relaxare totală, totuşi, în comparaţie cu săptămânile care au trecut, lucrurile s-au mai liniştit.

Cred că este o perioadă de reflecţie asupra a ceea ce a fost şi asupra a ceea ce va veni, un fel de răscruce, momente de cotitură pe care nu le încearcă decât odată la 12 ani, cei care au acum probleme au fost atenţionaţi încă de acum 12 ani, iar cei care acum încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ, vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că nu au ştiut cum să le interpreteze.

FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Fecioară. Iată nişte nativi cu adevărat feiciţi! Deschiderea spre spiritualitate este remarcabilă pentru ei în această perioadă.

Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu o stare bună de sănătate, dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte.

BALANȚA

Deşi şi aceşti nativi se mai relaxează, starea de tensiune nu dispare în totalitate. Axa socială rămâne în cotinuare viciată, încă nu este momentul să ia decizii importante legate de aceasta.

Favorizate continuă să fie femeile şi relaţiile pe care le cultivă. Posibilă câştigarea unor litigii, chiar nesperat aş spune, dacă lucrează în domeniu, vor fi actorii principali într-o serie de procese pe care le vor administra nu doar cu echilibru, ci şi cu o formidabilă intuiţie a momentului şi cu o cunoaştere excelentă a ceea ce înseamnă procedurile juridice.

SCORPION

Deocamdată, și lor ar trebui să le meargă din plin. O perioadă fastă pentru cei care lucrează în domeniul relaţiilor externe, administraţiei, informaţiilor şi sănătăţii, domenii în care puterea este cea care impune calea.

Acum se concep strategii care să cuprindă segementele amintite, vin şi fondurile, nu trebuie decât să acţioneze. Personal vor trebui să lucreze, să nu se aşteapte ca altcineva să muncească pentru ei.

SĂGETĂTOR

Aceşti nativi au un suflu extraordinar şi ajung să recupereze cam tot ce au pierdut în ultimii zece ani, fie că vorbim de aspectul profesional, fie de cel financiar sau relaţional.

Totuşi, să fie atenţi, nu cumva atunci când cred că au ajuns la capăt să se prăbuşească pentru că nu ştiu să-şi dozeze energia. Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăruia, în general este greu de determinat cu claritate, exact, care sau cum vor alterna aceste perioade.

CAPRICORN

În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi normal, cu fruntea sus. Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii, multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile, iar perspectivele de viitor vor părea iluzorii. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue dumul consecvent şi neabătut.

În sfera sentimentală și a emoțiilor este greu să spun ceva anume, deoarece, cunoscându-i pe nativii Capricorn, este greu să ghiceşti exact cum vor reacționa sau cum vor evolua.

VĂRSĂTOR

Explorarea lucrurilor noi este pentru ei adevăratul capital şi să nu vă miraţi dacă găsesc şi în cel mai banal lucru ceva de analizat, de studiat, de anticipat. Vor obține ceea ce doresc, dar vor realiza, de asemenea, multe lucruri neaşteptate şi chiar ar putea realiza că de ani buni, greşesc, mergând pe un anumit drum.

Momentul va fi unul de cotitură şi probabil unul dintre cele mai importante ale ultimei luni ale lui 2017. Să nu le fie teamă să se vadă aşa cum sunt, să se accepte şi să ia lucrurile ca pe un dat divin

PEȘTI

Aceşti nativi îşi vor concetra atenţia, în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au. Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii!

Alţii vor evada, iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune.

 

sursa: teotrandafir.com