INNA prezintă single-ul Nirvana de pe albumul cu același nume, piesă lansată cu videoclip oficial.

Nirvana a fost compusă de INNA, Thomas Troelsen (compozitor și producător- Marabou – ANTONIA, Pitbull, Flo Rida, Justin Bieber, David Guetta, Nile Rodgers, Robin Thicke, Charlie Puth, Chris Brown, Robin Schulz, Akon, Meghan Trainor).

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative).

„Piesa Nirvana îmi dă o stare de bine, este o piesă energică, fresh, sper să vă bucure și să vă distrați la fiecare petrecere”, a spus INNA. Noul album „Nirvana” care se va lansa pe 11 decembrie include single-urile „Gimme Gimme”, „Ruleta” (feat. Erik) dar și „Nota de plată” cu The Motans și „Tu și Eu” feat. Carla’s Dreams, „Nirvana”, dar și piese noi ce vor fi lansate în următoarele zile pe canalul de YouTube al INNEI.

Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco & Seba (cei care au compus și produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourileGlobal Records.

maxresdefault-2Anul acesta, INNA a lansat două single-uri Gimme Gimme” și „Ruleta”, fiecare cu peste 105 000 000 de vizualizări, respectiv 120 000 000 de vizualizări. Până acum, în cei nouă ani de carieră, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” și „INNA”, precum și EP-ul „Summer Days”.