INNA se bucură de susținerea fanilor atât la concertele pe care le susține în întreaga lume, dar și în social media. De curând, artista a ajuns la trei milioane de abonați pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are 1.8 miliarde de vizualizări.

De asemenea, INNA este pe locul 67 în lume, cu peste 2.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey,will.i.am. „Nu îmi vine să cred că am ajuns la trei milioane de abonați pe YouTube, este incredibil. Mă bucur să le prezint fanilor mei muzica, videoclipuri din turnee, conținut care să îi aducă mai aproape de lumea mea. Le mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a spus INNA.

Cei care intră pe canalul de YouTube INNA pot găsi: filmări de pe scenele lumii unde artista susține concerte, imagini backstage de la ședințe foto, filmări, viața de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborări cu artiști precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA cantă cu bandul pe acoperișurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari orașe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach în Los Angeles, dar și București, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI în toată lumea.

Cel mai recent single al INNEI „Ruleta” are 35 de milioane de vizualizări în 34 de zile, un record pentru artistă, piesa este pe locul cinci în top Future Hits în Spania, iar pe iTunes pe locul întâi în Muntenegru, Republica Moldova, Serbia, pe locul doi în Bulgaria, pe trei în Albania, Siria, pe nouă în România.