The Motans și-au obișnuit fanii cu multe piese lansate în doar un an de când și-au început cariera muzicală. Astfel, artistul prezintă single-ul „Friend Zone”, o piesă compusă de The Motans și produsă de Alex Cotoi.

Videoclipul acestei piese a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun – echipa NGM Creative cu care au lucrat și INNA sau Irina Rimes.

„La început, aveam doar un simplu „ton, ton, semiton”. Ca să ajungă la varianta sa finală, această piesă a fost încercată în mai multe stiluri timp de mai bine de jumătate de an. Sper foarte mult să fie pe plac și să creeze vibrații pozitive în sufletele oamenilor ce o vor asculta atât în varianta sa oficială, cât și în varianta pe care o vom interpreta live. Mulțumesc: Alexandru Cotoi, Ali Said, Bogdan Păun, Alexandru Mureșan, echipa Global Records!”, a declarat The Motans (Denis Roabeș).

De curând, The Motans au lansat și piesa „Lilith” cu un videoclip creat tot de NGM Creative, în care ca unic personaj este Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, cu peste 290 000 de abonați pe YouTube și 422 000 de followers pe Instagram. Ea a mai apărut în trecut în videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artiști ai momentului din întreaga lume.