Proiectul originar din Republica Moldova, The Motans au lansat o nouă piesă – „Nota de plată”. După colaborarea cu Delia, care le-a adus un succes enorm peste Prut, trupa cântă de această dată alături de INNA.

Muzica și textul sunt scrise de Denis Roabeș, solistul The Motans, dar și de Irina Rimes și INNA.

Piesa este acompaniată de un videoclip, pe care îl puteți viziona mai jos:

Videoclipul piesei „Nota de plată” este regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) cu care The Motans a lucrat la majoritatea videoclipurilor, concept și scenariu Vlaicu Bunduchi și Andrei Botnaru, DoP Bogdan Filip.

„Ideea cu Nota de plată mi-a dat-o un coleg de la Global Records și pentru că mi-a plăcut, în aceeași zi, am avut o sesiune împreună cu Irina Rimes și am hotărât să o dezvoltăm și să facem din ea o piesă. A trecut ceva timp și ne-a luat un pic de efort tuturor celor care au lucrat la ea până să ajungem la varianta finală, dar în schimb, a iesit o piesă care ne place. Despre colaborarea cu INNA pot spune că a fost o experiență unică pentru mine. A dat culoare întregii melodii și a făcut-o să sune pur și simplu feeric, aș vrea să îi mulțumesc pentru implicare, profesionalism. De asemenea, aș vrea să le spun mulțumesc Irinei Rimes, lui Alexandru Cotoi și Costin Bodea. E mereu o plăcere să lucrez cu acești oameni. Mulțumesc echipei de filmări care a lucrat la clip (Trandafilm) și desigur un mare multumesc întregii echipe Global Records”, a declarat The Motans.

„The Motans, un artist cool, talentat, o bucurie să lucrez cu el, o onoare că suntem colegi la Global Records. Sperăm să vă bucurați de “Nota de plată”, a spus INNA.

Cei doi actori din videoclip sunt George Piștereanu, cunoscut publicului din România, datorită unor filme precum „Loverboy”, „Eu când vreau să fluier, fluier” și Mădălina Craiu din „Umbre” sau „Dublu”.

Filmările au avut loc la Tapo în București.