Sportul este mișcare, iar mișcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea mintală, este vorba de efectul de bună dispoziție – pe care au împărțit-o toți cei prezenți la evenimentul de inaugurare a Academiei de Sport Anatolii Pervanciuc (în memoria primului președinte al Clubului de Handbal Olimpus-85), în cadrul Sport Arenei Alexia.

În calitate de partener al proiectului, StarNet a susținut ideea că sportul te face mai fericit, mai responsabil și inteligent și a contribuit la crearea condiţiilor pentru dezvoltarea şi afirmarea tinerilor în acest domeniu.

Sub genericul Spune lumii cine ești!, StarNet a fost alături de copii și tinerii talentați și i-a îndemnat să descopere și să cultive tot ce au mai valoros în ei.

Datorită acestui proiect susținut de StarNet, copiii vor avea posibilitatea să frecventeze diverse secții sportive, să-și îmbunătățească abilitățile sportive, să participe la competiții, iar cel mai important, să-și petreacă avantajos timpul și să devină mai conștienți și mai fericiți prin aplicarea și însușirea a ceea ce îi încântă și le face plăcere.

Ca rezultat al eforturilor comune, pentru sportivi au fost amenajate spații de handbal, gimnastică ritmică, dans modern, taekwondo. Iar până la sfârșitul anului este planificat deschiderea secțiunii de box, kickboxing, sala de fotbal, volei și badminton.

Inaugurarea Academiei mai constituie și un start ambițios pentru dezvoltarea spiritului de cooperare multilaterală, stabilirea de contacte cu organizații internaționale sportive relevante, precum și formarea specialiștilor de sport în diverse direcții.

Prin implicare și dedicație, StarNet își aduce aportul la creșterea și educarea unei societăți de profesionaliști în domeniul lor, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos și educația prin valori reprezintă vectorii de bază pentru un viitor de succes al tinerii generații.

StarNet este un susținător activ al proiectelor civice și cu mare drag va continua să-și aducă aportul la dezvoltarea societății în general și al generației tinere în special, iar crearea condițiilor prielnice pentru dezvoltare este primul și de bază obiectiv ce necesită a fi realizat.

StarNet îndemnă copiii și tinerii să profite de momentele speciale ale vieții, să fie deschiși, ambițioși și să practice sportul – cea mai bună opțiune pentru un corp sănătos și o stare de spirit bună.