Vezi mai jos care sunt cele mai ascultate cântece ale momentului, nelipsite din playlisturile stațiilor radio.

Sia – Angel By The Wings

Piesa Siei i-a adus o nominalizare la premiile Critics’ Choice Documentary Award la categoria „Best Song”. O baladă plină de emoţie, inspirată de povestea unei tinere mongoleze care încearcă să marcheze un nou început în tradiţia familiei sale.

The Weeknd – Starboy

Cu „Starboy”, artistul l-a întrecut pe Justin Bieber în ceea ce priveşte numărul de ascultări într-o singură zi. Piesa a ajuns pe locul al doilea în Hot 100 şi pe prima poziţie în Hot R&B / Hip-Hop Songs.

Rae Sremmurd – Black Beatles ft. Gucci Mane

Cea mai căutată melodie în acest moment în toată lumea. E, pentru a patra oară consecutiv, numărul 1 în Top Billboard HOT 100. La nivel global, e lider absolut în topul căutărilor Shazam.

The Chainsmokers – Setting Fires

Melodiile lor au ajuns printre cele mai ascultate pe „Spotify” în 2016. Între timp, au mai lansat încă o piesă bună, „Setting Fires”. Melodia face parte de pe albumul „Collage”, cel de-al IV-lea din cariera lor.

Armin van Buuren – I Live For That Energy (Imnul ASOT 800)

„A State of Trance”, emisiunea săptămânală a lui Armin van Buuren, ajunge la 800 de ediţii și s-a ales cu un imn pe măsură. Tema muzicală pentru ASOT 800 se numeşte „I Live For That Energy”.

Hokkaido feat. Debbie Digital – Sigh For The Beauty  (El Gambrero Remix)

Acest remix face parte frecvent din playlistul stațiilor radio, poate datorită vocii fermecătoare a solistei Debbie Digital.

Mystic Diversions – Miniatures of You

O piesă plăcută din repertoriul formaţiei italiene, pe care am descoperit-o recent. Este ideală pentru un început de zi.