Nicolai Pojoga: Un ambițios de 13 ani!

Muzică, actorie, modelling, pictură, pian, chitară… la ai săi treisprezece ani, Nicolai Pojoga este deja un nume recunoscut, o imagine solicitată și un băiat ce uimește prin ambiția de a crește tot mai frumos și mai minunat.

Dacă unii maturi visează să calce pe covorul roșu alături de anumite personalități și încă nu au făcut-o,Nicolai are norocul și binecuvântarea de a se bucura de mai multe posibilități încă de la o vârstă fragedă. Asta nu-i permite să se relaxeze și să nu pună mâna pe carte, dimpotrivă toate îl motivează să muncească și mai mult.

Text: Zina Bivol

Foto: Natalia Mitereva

Nu obișnuiesc să povestesc despre reușitele mele, dar mai degrabă să fiu oglinda lor, să comunic prin fapte și totaluri. Totuși, în discuție, identific repere cheie ale dezvoltării mele și succeselor, pot deja zice, pe plan profesional.

Recent am avut o colaborare muzicală cu Mixton Music România (producătorii Iulianei Beregoi). În rezultat am scos piesa „Friend zone”, iar videoclipul are la bază povestea generației mele. Ca și continuitate, au urmat câteva concerte în România și Moldova alături de Iuliana Beregoi, inclusiv la aniversarea ei de 18 ani la Arenele Romane, București.

În august am participat la Serile Filmului Românesc de la Iași. Ediție dedicată lui Marcel Iureș, unde Iașul a avut ocazia să fie plin de vedete ale cinematografiei românești, care s-au întâlnit cu publicul și au participat la un dialog. La acest mare eveniment din România, am avut ocazia să ies pe covorul roșu alături de mari actori și regizori precum Marcel Iureș, Laurențiu Damian, Carmen Tănase, Tora Vasilescu, Ileana Popovici ș.a. Fiecare strângere de mână a lor mă responsabilizează să cresc și să educ în mine mai multe valori ale acestui neam.

Anul acesta am avut onoarea de a fi invitat și la Paris, la FashionWeek, în calitate de model de către firma ucraineană ByVel. Podiumul face întotdeauna o conexiune specială dintre mine și ceea ce prezint, iar eu am bucuria să reprezint anumiți designeri și oameni care cred în aspectul și talentul meu.

În luna ianuarie, a fost lansarea serialului „6ase”, o producție românească în care am jucat alături de actori și artiști din Republica Moldova și România.

Propunerile se țin lanț, iar eu încerc să nu refuz acele oferte care contribuie la creșterea nivelului și profesionalismului meu. Am fost invitat ca prezentator pentru următoarele sezoane ale emisiunii „Puterea Dansului”, care din sezonul ce urmează va avea un nou format în limba română.

La începutul anului 2022, am fost selectat ca ambasador al cardului MAIB Junior. Este cel mai bun card pentru copii și adolescenți, care returnează direct pe cont o parte din banii cheltuiți, sub formă de cash back. Combină armonios atât beneficiile pentru părinți, cât și pentru juniori.

Am deja șase ani de actorie. Orele de teatru cu actrița Margareta Pântea îmi oferă posibilitatea să mă redescopăr în mai multe personaje. De data aceasta, am avut provocarea să-l joc pe Sipucin din piesa „Jubileu” de A. P. Cehov și cunoscutul Romeo din celebrul Shakespeare. Unele roluri cer mai mult lucru asupra lor, altele îmi vin ca o mănușă.

În acest an, am participat pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” la spectacolul dedicat creației poetei și textierei Radmila Popovici. Am fost unicul copil de 13 ani care a ieșit pe scenă alături de actori precum Andrei Porubin, Mihaela Strâmbeanu, interpreți precum Anișoara Puică, Ion Suruceanu, Aura și alții.

Continui să fac pictură, pian și chitară. Știu că doar prin efort și muncă voi putea aduce rezultate deosebite, iar unul din premiile speciale în domeniul artistic a fost la Gala Celebrităților 2022, ediția a XIII-a din București, unde am fost menționat cu premiul special.

Al șaselea an consecutiv sunt prezentatorul rubricii cu glume la emisiunea pentru copii de pe canalul național. Există ceva mai colorat decât zâmbetul unui copil? M-am obișnuit deja să râdem împreună la filmări și să fiu în căutare de glume noi. Când vine vorba de copii, o porție de râs este mereu binevenită. Dacă reușesc să fac pe cineva să zâmbească, deja sunt fericit.

Pentru anul 2023 sunt încă câteva proiecte despre care deocamdată este devreme să vorbesc, dar eu zi de zi muncesc ca să răsplătesc cu recunoștință munca și dedicația părinților mei în tot ceea ce fac. Îmi doresc să încep un proiect social, dar mai bine să fac și după să dau povestea.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin