Venirea primăverii este un moment minunat, când natura renaște, înflorește și se încarcă de miresme. E timpul pentru stările de bine, dragoste, zâmbete și fericire, dar e și perioada când tenul dvs. trebuie să se odihnească după o iarnă dură, să se hidrateze și să se reîncarce cu vitamine. În acest sens, măștile sunt soluții de încredere.

Secretul №1: Hidratarea

Modificările constante ale temperaturii și razele soarelui afectează, în mod negativ, starea generală a pielii noastre. Aproape toată umiditatea se evaporă de pe suprafața pielii în urma acestor factori naturali. Ca urmare, pielea devine uscată și se exfoliază.

Soluția acestei probleme este Masca- gel hidratantă regeneratoare TimeWise®. Aceasta oferă pielii hidratare intensă, o hrănește, întărește, o calmează și îi îmbunătățește textura. Masca catifelează pielea, o face mai fermă, iar porii mai puțin vizibili.

Particularitate: Puteți aplica această mască seara, lăsând-o pe față pe durata întregii nopți, iar dimineața pielea vă va surprinde cu elasticitatea și catifelarea sa.

Secretul №2: Lupta cu acneea

În timpul iernii, glandele sebacee se află în repaus, dar primăvara acestea ies din “hibernare” și încep să ne creeze neplăceri. Accelerarea procesului de apariție a erupțiilor se datorează stării proaste a pielii. Ca urmare, aceasta nu poate proteja porii de pătrunderea prafului și a murdăriei.

Primăvara, pentru curățarea intensă a pielii, utilizați Masca pe bază de cărbune pentru curățarea profundă a pielii Clear Proof®. Aceasta va curăța în profunzime, va îndepărta excesul de sebum, asigurând o textură a pielii netedă și mată. Pielea va radia de sănătate, hidratare, prospețime și detoxifiere.

Aplicați masca pe zona T sau pe toată fața și lăsați-o timp de 10-20 minute, apoi clătiți bine fața.

Secretul №3: Uniformizarea nuanței tenului

Primăvara cu toți încercăm să ne răsfățăm pielea cu primele raze ale soarelui, uitând de „neplăcerile” ce vin la pachet cu soarele- razele ultraviolete. În rezultat, observăm cum pielea noastră devine pigmentată, acoperită de pistrui și are o nuanță a tenului neuniformă.

Utilizați Masca cu efect de omogenizare a tenului TimeWise®. Formula acesteia combină proprietățile complexul de albire exclusiv MelaCEP™, care oferă un efect instantaneu de nivelare a nuanței tenului, precum și funcția acestuia de îngrijire – catifelarea și hidratarea pielii.

Aplicați masca pe pielea curată și lăsați-o să acționeze timp de 10-15 minute, apoi spălați-vă pe față sau îndepărtați masca cu un șervețel umed. Folosiți masca de 2-3 ori pe săptămână.

Secretul №4: Lupta împotriva semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii

Pielea matură necesită o îngrijire mai amănunțită primăvara. Impactul negativ al factorilor externi, precum: razele ultraviolete, poluarea, smogul, stresul – conduc la subțierea stratului protector al pielii, acesta devenind mai puțin elastic și, ca urmare, ridurile devin mai vizibile.

În lupta cu ridurile pronunțate și-a demonstrat eficiența Masca-lifting cu bio-celuloză TimeWise Repair®.

Bio-celuloza (material vegetal prietenos mediului) permite absorbția măștii și reținerea, de către aceasta, a unei game generoase de ingrediente utile. Datorită acestui avantaj, pielea devine mai fermă. Masca face pielea radiantă imediat după prima utilizare.

Întindeți cu grijă masca pe față, astfel încât aceasta să se fixeze perfect pe piele. După 20-30 de minute, îndepărtați-o, masând ușor reziduurile în piele.

Secretul №5:  Multimasking

Cine v-a zis că puteți folosi, la o aplicare, un singur tip de mască? Îndrăzniți să încercați ceva nou – multimaskingul! Aplicați cele 4 tipuri de măști pe diferite zone ale feței, în funcție de nevoile pielii. Încercați Mini-setul de măști Mary Kay®. În componența acestuia intră 4 tipuri de măști:

– Miss Perfecțiune – datorită proprietăților absorbante ale argilei, masca curăță porii, făcând pielea mată. Ingrediente: argilă verde, ulei esențial de rozmarin, mentol.

– Miss Energie – mască revigorantă, ce conține cofeină. Ingrediente: extract de ceai verde chinezesc, măceș, ulei de migdale.

– Miss Seninătate – o mască cremoasă, calmantă, cu efect răcoritor. Ingrediente: extract de Aloe Vera, provitamina B5 (pantenol).

– Miss Strălucire – vă va oferi strălucirea, grație unei măști- gel hidratante. Ingrediente:  acid hialuronic, glicerina, vitamina E.

Puteţi comanda produsele Mary Kay® exclusiv la Consultanţii de frumuseţe. Dacă nu aveţi un Consultant, apelaţi angajaţii Beauty Center Mary Kay la numărul 022-259-800, iar noi vă vom ajuta! De asemenea, ne puteţi contacta pe Facebook.