Anul 2016 a fost un an greu cu multe obiective și realizări frumoase. Se pare că pe timp de criză suntem mai motivați să mergem înainte, mai creativi în abordări, mai implicați. Prin perseverență, perioadele complicate pot fi încununate cu rezultate mult mai mari decât cele din perioade stabile. Unul dintre obiectivele principale pentru anul 2016 a fost renovarea clădirii clinicii noastre. Astfel, în momentul de față, pacienții se pot bucura de un sediu nou, renovat după cele mai înalte standarde.

>>> O ambianță primitoare, tehnici impecabile, tehnologii moderne, atitudine empatică, toate aceste detalii, luate în ansamblu, au creat peste ani imaginea clinicii „Vivodent”. Nu am fost eu cel care a promovat clinica sau a recomandat-o trecătorilor. Pacienții noștri au făcut-o. Mie doar mi-a rămas să privesc dintr-o parte și să mă bucur că ieri au intrat, simbolic vorbind, zece pacienți pe ușă, iar azi deja 25.

>>> Pentru noi, cele mai importante reușite pornesc de la pacienții care ies din clinica noastră cu zâmbetul pe buze. Anul acesta am tratat un număr impunător de pacienți atât din Republica Moldova, cât și din Italia, Marea Britanie, Elveția și din alte țări ale lumii.

>>> Cum poate un stomatolog să contribuie la ascensiunea profesională a unei persoane? Foarte simplu și evident – sculptându-i un zâmbet sănătos. Or, zâmbetul naște încredere, iar încrederea, succes.

>>> VIVODENT dispune de o echipă de profesionişti care caută în permanenţă să fie la curent cu ultimele cercetări şi metode moderne de tratament stomatologic, participând la cursuri şi congrese internaţionale de specialitate. Ne dezvoltăm încontinuu pentru a oferi servicii stomatologice de calitate pacienţilor noştri. Credem în utilizarea tehnologiilor moderne care permit obţinerea rezultatelor de excepţie în domeniul stomatologic.

>>> Am construit acest centru privindu-l de pe scaunul pacientului. Am încercat să aplec urechea la fiecare sugestie a beneficiarilor noștri. Și continui să o fac, iar principalul pacient al „Vivodent” sunt chiar eu.

>>> Mă mândresc cu faptul că fiul meu, Alexandru, a ales aceeași misiune medicală și că prin el, viața „Vivodent” a prins o nouă culoare, un suflu modern, iar eu am avut cui încredința creșterea acestui centru, mână în mână cu echipa noastră minunată.

Este directorul și fondatorul celui mai performant centru stomatologic din capitală, Vivodent, dezvoltând timp de 27 de ani paleta de servicii de ultimă oră în domeniul stomatologic, prestate la cel mai înalt nivel și cu abordare individuală. Și atunci când se părea că a implementat tot ce se putea implementa și a asigurat clinica cu tehnologii de ultimă generație și cu o echipă demnă de toate laudele, iată că în 2016, Alexandru Smântână a hotărât să facă o nouă schimbare radicală, renovarea totală a clinicii.

ftl_10551_fmt-smintinaFişier

Directorul Centrului Stomatologic „Vivodent”

Data şi locul naşterii:
22 ianuarie 1961, s. Prepeliţa, r-nul Sângerei

Studii: Colegiul de medicină, Bălţi

 

 

 

 

 

Text: Doina Popa

Foto: fotoroom.md