Ana Platonov este femeia care visează simplu și frumos și știe sigur ce vrea de la viață. Își poate transpune ideile în realitate și, dacă o face, depune mult suflet. Asta a făcut și cu „Daria Room”, salonul de frumusețe care a revoluționat industria beauty din Republica Moldova în 2016.

Tumultuos este termenul ce ar descrie anul 2016 pentru Ana Platonov, fondatoarea salonului „Daria Room”. Cel mai important vis al ei, cel de a-și impune salonul de frumusețe pe piața autohtonă, a prins contur. Și a prins și o ascensiune importantă. Peste 3000 de cliente au pășit pragul „Daria Room” și au „gustat” din cele mai moderne proceduri de frumusețe, însușite cu succes de Ana Platonov prin experiența sa dobândită în străinătate.

>>> S-a muncit mult și pentru inaugurarea unui sediu nou al „Daria Room”, cu o abordare foarte diferită față de cea anterioară, care la început de 2017 a avut parte de o inaugurare mai mult decât spectaculoasă. E mai plin de aer, de libertate, de creativitate, dar și de mult profesionalism și căldură spirituală. Cea mai mare realizare de până acum a Anei Platonov este familia, mai cu seamă cei trei copii care o așteaptă seară de seară acasă.

>>> Fondatoare a lucrurilor frumoase, asta ar fi fost Ana Platonov dacă nu ar fi fost fondatoarea salonului „Daria Room”. Prin sângele ei curge dragostea pentru frumos, doar nu în zadar a cochetat cu designul vestimentar. Cine știe, poate urmează să auzim și de brandul „Ana Platonov” cândva în aceeași rezonanță ca și despre Coco Chanel sau Versace?

>>> Perseverența și punctualitatea sunt atuurile cu care a reușit Ana Platonov să exceleze în domeniul său. Îi place să muncească, iar roadele muncii ei sunt multe și dulci. Asta o pot confirma toți cei care o cunosc personal.

>>> Nu există echipa „Daria Room”, există doar FAMILIA „Daria Room”. Ca șefă, este dezinvoltă, respectă oamenii care își fac treaba cu responsabilitate și dăruire. Și îi place să-i motiveze. Nu ratează nicio ocazie ca să fie mai aproape de ei, într-un mediu diferit decât cel de muncă, fie că e vorba de o zi de naștere sau de o petrecere de Halloween. Nu va fi un șoc pentru nimeni dacă va organiza împreună cu colegii un party surpriză pentru cineva din echipa „Daria Room”.

>>> Fiecare om are ceva frumos de oferit, trebuie doar să îi descoperi talentul. Este lecția pe care a învățat-o Ana Platonov de când a lansat „Daria Room”. Și se pare că mereu este gata să asculte și să redescopere oamenii pe care îi întâlnește.

>>> În timpul liber citește, citește mult. Îi plac cărțile bune, care o pot motiva și îndruma spre lucruri mărețe, să crească pe plan profesional, și nu doar. Ana nu ratează seminarele motivaționale, dar și pe cele de afaceri, din care încearcă să absoarbă cât mai multe.

>>> Ziua de muncă a Anei Platonov e foarte încărcată și începe la 6.30, când își pregătește cei trei pici pentru școală și grădiniță, apoi trece ușor în programul de la muncă, care poate dura până la 21.00-22.00. Dar, și așa, ea niciodată nu ratează ocazia să le citească povestea de seară celor trei omuleți din viața ei. Or, pentru ea, familia și soțul sunt cei care o susțin și o inspiră să creadă în ea însăși și în visurile ei. Iar atunci când ai susținere, prinzi și aripi ca să zbori mai ușor pe culmile succesului.

> Dacă 2016 a fost revoluționar prin apariția salonului „Daria Room”, 2017 se va remarca prin continuitatea acestuia. Ana Platonov își dorește continuitate în ceea ce face. Și are planuri mari care vor fi dezvăluite pe parcursul anului. Acum stabilește contacte, face schimburi de experiență, inovații, participă la diverse expoziții. Și nu se opreşte aici.

img_6436_fmtFişier

Directorul salonului
„Daria Room”

Data și locul nașterii:
23 iulie 1984, s. Ișnovăț,
r-nul Criuleni

Studii: Facultatea de Design Vestimentar a UTM, 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Svetlana Tataru

Foto: Mihai Duca