Ca o goală madonă de crini prăfuită, ca o speranță în cea mai posomorâtă zi, ca un zbor lin de pasăre… femeia modernă! Puterea și, deopotrivă, sensibilitatea ei uimește, antiteze armonioase pe care, recunosc cei de la Apriori, caută să le reproducă în fiecare sticlă. Iar cea care îi inspiră, cu energia ei creatoare, cu naturalețea deosebită și inteligența-i debordantă, este Dana Ciobanu,
actriță la teatrul Geneza Art.

În această vară, Dana a fost protagonista campaniei Apriori Wine — #VaraînAlb și #VaraînRoz, o campanie menită să încurajeze femeile, și nu doar, să-și ofere răgaz, să se bucure de momente memorabile în compania oamenilor importanți și, desigur, în compania vinurilor Apriori, așa cum, într-un ritm alert, într-o continuă goană zilnică — carieră, familie și hobby — femeia modernă de la oraș adesea uită de relaxare. Îmbrăcată într-o rochie de la Arcobadara, care-i evidenția feminitatea, transpunând-o într-o stare de epocă, Dana s-a lăsat fotografiată într-un cadru exotic și, plină de rafinament, a ales să inspire nu doar echipa Apriori, ci și urmăritorii fideli ai brandului.  Nouă ne-a plăcut rezultatul și, în urma acestei colaborări, am căutat o clipă liberă în agenda Danei ca s-o provocăm la confidențe. Am găsit-o la sfârșit de stagiune teatrală. Pleacă într-o vacanță, dar nu-și îngăduie prea multă odihnă, pentru că-n august trebuie să revină în forță. A urmat o rundă de „continuă fraza”, în care Dana, cu sinceritate, și-a dezgolit sexy fricile și dorințele.

— O femeie modernă, în viziunea mea, este… „o femeie sinceră cu sine însăși”.
— O femeie puternică este… „cea care se iartă și se iubește. Apoi, încetișor, le face pe toate”.
— Sexualitatea unei femei se manifestă… „prin caracter”.
— Dacă vreau să mă simt sexy, îmbrac… „aroma parfumului preferat”.
— Apreciez… „bunătatea” la un bărbat.
— Accept un rol în care trebuie să apar nud, doar dacă… „corpul meu dezgolit nu deformează percepția și integritatea unui mesaj artistic”.
— O actriță bună știe… „să asculte, apoi să facă. Neapărat să asculte”.
— Aplauzele spectatorilor pentru mine sunt… „ca un alfabet Morse. După intensitatea lor simt starea spectatorului. Simt dacă am lucrat cu bisturiul în scenă sau cu toporul”.
— Fericirea, pentru mine, este… „senzația lucrului bine făcut și ochii oamenilor scumpi”.
— Îmi este frică de… „Dumnezeu”.
— Curajul este… „frica domesticită, îmblânzită și redirecționată”.
— Aleg Apriori Wine pentru că… „e intens și totodată ușor. E răcoritor și dulce. E inspirație”.

Dana Ciobanu vă așteaptă din august la Geneza Art și vă îndeamnă să profitați câteodată de clipe libere. Uneori, trebuie să te oprești ca să-ți iei avânt repetat și să te ridici la alte înălțimi și, pentru o doză de inspirație, alegeți să petreceți aceste momente în compania Apriori Wine.