Cea mai fierbinte rubrică a revistei „VIP magazin”, „Dezgolite frumos”, cu o doză de aproximaţie, împlinește primul deceniu de existență. Sintagma a devenit emblematică, astfel că, acum, media nu ezită să scrie despre orice divă care se „dezgoleşte frumos”. În cei zece ani, rubrica a dezgolit cele mai frumoase, curajoase și dezinvolte personalități ale vieții publice de la noi – peste 70 de femei în total.

Douăzeci dintre acestea le vei redescoperi acum, admirându-le pozele beton, dar și istoriile savuroase de atunci și de acum. Sunt fotografiile personalităţilor cu cel mai mare impact produs la momentul apariţiei, numai că ne-am „permis luxul” să scoatem în evidenţă doar 20 dintre cele 70 de „dezgolite”, pe care ai ocazia să le admiri aici şi acum. O dată în plus sau pentru prima dată…

Numărul lor va creşte pe viitor, pentru că noi nu ne oprim aici, plus că pe scena publică apar personalităţi noi şi frumoase, fapt care nu ne permite să le lăsăm în afara „perimetrului dezgolitelor”.

Și, în timp ce îți delectezi ochii cu „priveliștea” de aici, ai ocazia să alegi cea mai deosebită dezgolită în versiunea ta!

Silvia Luca

ji9c7531

Modelul cel mai des invocat de către noi cât privește nivelul de profesionalism și de „dezgolire”. Actrița, cunoscută atunci și acum, și-a făcut însă doar meseria, așa cum a fost învățată la școală și așa cum o face, dacă îi cere rolul, pe scenă. A evadat într-o escală de erotism pudic, care nu face decât să trădeze anumite părţi ale corpului. „Celelalte le deduci mai departe, după cum te duce mintea… ” (Octombrie 2005)

Nata Albot

6-nata-albot

N-a fost niciodată ca toți, a ieșit din mase, chiar și prin această curajoasă experiență, prin care și-a testat limitele, ditamai director PRO FM, la fel ca și prin alte acțiuni curajoase de care a dat dovadă. Acum este cu noi mai mult prin prisma evenimentelor pe care le organizează aici, chiar dacă locuiește peste Ocean. Acum se dezgolește frumos doar în fața lui Andrei Bolocan, sub freamătul frunzelor de arțar și în zgomotul pucului de hochei. (Iunie 2004)

Natalia Cheptene

1-natalia-cheptene

Prima și singura prezentatoare TV de știri care a fost în stare să dea drumul la curaj, ajutată și de toleranța conducerii de la PRO. Era proaspăt căsătorită, dar „fără voalul de mireasă”. Prezentatoarea buletinului de limbă rusă, de atunci, a mai avut o experiență la fel de curajoasă, tot pentru VIP magazin, după care pe lume a apărut Eva. După care, O seară perfectă. Acumo admirăm pe Natalia din nou pe sticlă, la СТС. (Noiembrie 2005)

Violeta Marian

ji9c4797

Atunci, interpretă de succes și soţia unui avocat de succes, care, ceva timp mai târziu, s-a făcut ministru al justiției, dar asta e o altă poveste. Contează că și acum Violeta este soția unui avocat de succes și tot la Oleg Efrim ne referim. Singura condiţie pe care ne-a impus-o ea atunci a fost prezenţă micuţului Paul cel puţin într-o poză din tot pictorialul – zis şi făcut. Bebeul din poză, între timp, s-a făcut mare și are în cont câteva roluri în spoturi video și clipuri – s-o fi luat pe calea asta oare? (Aprilie 2006)

Mihaela Strâmbeanu

ji9c5836

Tandră, gingaşă şi… „neîmblânzită”, aşa cum a apărut în pictorialul de atunci, în vizorul întregului personal al pensiunii „Hanul lui Vasile” de la Tohatin. Totul, ca s-o vadă pe ea acoperită cu o cantitate mică de textile, uitată şi aceasta în unele momente. S-o vadă pe ea, o femeie cu bun-gust, despre care se spune că nu are complexe, supărări, dureri. Or, are talent de actriţă, aceasta-i fiind vocaţia atunci, în 2006, dar şi acum, zece ani mai apoi. (Iulie 2006)

Ileana Lazariuc

wj8s3219

Atunci era „vampa cuminte”. Una dintre cele mai frumoase şi în vogă femei din România a acceptat, fără mari pretenţii, invitaţia revistei „VIP magazin” de a face faţă rubricii „Dezgolite frumos”. A făcut-o cu brio, în cadrul unui proiect grandios, cu doi fotografi implicaţi şi o echipă întreagă de producţie. A făcut-o între câteva reclame filmate pentru companii din Elveţia, India şi Israel, înaintea premierei filmului cu Steven Seagal – totul, fără aere de vedetă, înfulecând „bileaşuri” prin zona „Calea Basarabiei” în pauza dintre filmări. Acum este familista cuminte, mamă a doi băieţi – nu de alta, dar nimeni nu l-a auzit pe Ion Ţiriac să se plângă de nora sa. (Septembrie 2006)

Irina Cojocaru și Tatiana Lihotina

img_9015

După o şedinţă foto extenuantă în calitate de „asistente sexy” ale lui James Bond, alias Pavel Stratan, a fost păcat să nu le oferim celor două frumoase posibilitatea de a se relaxa în piscina de la RAI Project. „A se relaxa” e mult spus, pentru că şi acolo au făcut muncă de model, chiar dacă erau îmbrăcate sumar şi sub privirile bărbaţilor curioşi, aflaţi şi ei acolo. Tatiana şi Irina au fost colege doar pe durata unei zile de muncă, în două platouri de filmare, după care drumurile lor s-au despărţit: prima a plecat peste Ocean, unde a reuşit performanţe notorii în domeniul modellingului, incluzând câteva coperţi, în timp ce Irina reuşeşte şi mai departe să îmbine meseriile de model și de consultant de butic cu misiunea de mamă. (Septembrie 2008)

Ana-Irina Toma

val_6289a

O prezenţă destul de umedă şi periculoasă pentru viaţă, având în vedere că şedinţa foto a avut loc pe timp de ploaie, pe acoperişul unei clădiri înalte, în acompaniamentul fulgerelor. În schimb, viitorul fetei a fost foarte însorit. Pozele au ajuns până la viitoarea ei soacră, care l-a îndemnat la fapte măreţe pe viitorul soț al dezgolitei. Aşa au ajuns Mihai şi Ana-Irina să crească fericiţi cele două „flori”. (Septembrie 2010)

Natalia Marin

img_9797_x1

Chiar dacă a intrat în lumea publică pe filiera muzicală, cu „Fabrica de Staruri-2”, Natalia Marin s-a „deplasat” spre radio şi TV. Oricum în showbiz rămâne, aşa cum şi-a dorit dintotdeauna. Acum cinci ani, „dezgolită” de VIP magazin, era Miss ON-AIR, DJ la Muz FM. Anii au trecut în felul lor, Natalia – de la radio la televiziune, ea prezentând meteo la TV 7. Rămâne a fi subiect de reportaje în calitatea sa de vedetă, cum s-a întâmplat în cazul Istoriilor urbane, pe TNT Bravo. (Octombrie 2011)

Laura Vetty

l_008732

Atunci era în perioada rebrandingului, avea 19 ani neîmpliniţi, trecea de la Angely la Laura Vetty (numele său de scenă) şi avea o carieră solo în faţă. Cea pe care o are şi acum. Schimbarea nu i-a afectat însă colaborarea cu un megastar al muzicii autohtone şi mondiale: cum îl ajuta pe Dan Bălan cu vocea şi prezenţa ei în unele spectacole ale acestuia, aşa merge şi acum cu el în unele concerte. De atunci şi până acum însă, s-au întâmplat multe evenimente în viaţa Laurei, iar cel mai frumos, cu siguranţă, este fetiţa sa, Maya. (Noiembrie 2011)

Daniela Tudos

img_8458

Gimnastă, instructor de fitness, animatoare în cluburi de agrement, prezentatoare TV – aşa a găsit-o VIP magazin pe Daniela Tudos în ultima lună a lui 2011. Şi în cuplu cu Alex Luchiţa, pereche care şi acum le stă în minte privitorilor de Jurnal TV. Lucrurile s-au mai schimbat de atunci: cuplul s-a mutat la Londra, apoi a încetat să mai fie cuplu. Daniela s-a apucat serios din start de munca de model în reclame şi videoclipuri pe tărâm englezesc, apoi… Totuși, niciodată n-ar fi târziu să se întoarcă, luând în calcul parametrii şi calităţile pe care le posedă. (Decembrie 2011)

Natalia Gordienko

sirbuproduction_013462

Era Natalie Toma în acea perioadă, nume de scenă pe care vedeta l-a luat pentru a cuceri piaţa românească. La a doua participare în cadrul rubricii „Dezgolite frumos”, din cele trei pe care le-a bifat de-a lungul istoriei revistei, Natalia a povestit cititorilor despre cum se descurca ea pe malul Dâmboviţei. Patru ani mai târziu, am găsit-o pe Natalia tot la Bucureşti, cu noi proiecte şi realizări. Dar şi la Paris, Kiev sau Moscova. Şi la Chişinău, firesc – vrea să le reuşească pe toate. (Septembrie 2012)

Tany Vander

_mg_1055

A fost a doua „dezgolire” a Tatianei Gribincea pentru VIP magazin – a început cu tema military, în care l-a avut partener de platou pe arătosul Valeriu Guţu, apoi i-a venit rândul lui Ionel Istrati să-şi arate… colţii. La propriu. Au format un cuplu de vampiri fioros de frumoşi, momente imortalizate, în incinta Teatrului Naţional Mihai Eminescu, de ochiul isteţ al lui Dragoş Cojocaru. Apoi fiecare şi-a căutat de treaba lui, deşi un nume totuşi i-a unit cât priveşte creaţia – Dan Bălan. Însă nu este singurul bărbat de creaţie pe care l-a întâlnit interpreta Tany Vander – a mai fost şi Alex Calancea, în câteva proiecte… (Octombrie 2012)

Daniela Jenunchi

8-daniela-jenunchi

Nu în zadar prezintă şi sportul la Jurnal TV – este o fire sportivă, adică, energică. Este implicată şi în alte activităţi de creaţie. Nimic nu se compară cu zâmbetul şi nonşalanţa care o caracterizează. Pe durata şedinţei foto, a avut misiunea de a o juca pe Marilyn Monroe, o divă la fel de jucăuşă ca şi ea. Și, de atunci, nu prea s-a schimbat mare lucru în viața Danielei – doar că a intrat în „Veranda”, alături de Artistul Poporului Andrei Porubin. (Mai 2013)

Adriana Voloşenco

resize

Talentată prin tot ce face, inclusiv prin modul de a cuceri. Bună la cântat, la prezentat evenimente, la pozat, se vede în lucrarea de faţă, semnată de Sergiu Bârcă… De ceva timp încoace, este talentată şi la capitolul organizări de evenimente şi aranjări de decoruri, în cadrul agenţiei Best Event, cucerind o nou tip de clientelă, pentru care cel mai important lucru este ca evenimentul să fie organizat ca la carte.  (Iulie 2013)

Dianna Rotaru

diana_vip-4764

Nimeni nu ştie cu exactitate numărul apariţiilor Diannei Rotaru în VIP magazin – doar în cadrul rubricii „Dezgolite frumos”, aceasta a sclipit în două rânduri, numărul proiectelor noastre în care a fost aceasta implicată fiind mult mai mare. La a doua sa experienţă oficială de „dezgolire”, după ce, prima dată, fusese o războinică neîmblânzită, Dianna Rotaru „s-a băgat la bucătărie” – se întâmpla în 2013, an pe care vedeta îl considera atunci cel mai norocos, că mai şi era 13… La modul pozitiv, debordant şi sexy în care se poartă aceasta pe scenă şi pe unde merge, ar fi păcat să spunem că vreun an a fost mai puţin norocos pentru ea. (Noiembrie 2013)

Evelina Vîrlan

resize

Şi ea la a doua sa experienţă de „dezgolire”, după ce prima dată a testat temperatura apei în piscina de la GOA Territory, acum Evelina a apărut în faţa publicului cu mai multă experienţă de viaţă, de scenă şi de platou. Cu roluri în videoclipuri la activ şi cu o doză sporită de sinceritate – „fără farduri şi fără tabuuri”. Întâmplarea s-a produs nu atât de demult, astfel că cei mai pasionaţi consumatori de VIP magazin încă mai au în cap cadrele fierbinţi cu prezentatoarea TV, interpreta şi modelul Evelina Vîrlan. (Noiembrie 2014)

Cristina Moldovanu

img_8341-as-smart-object-1

„Cel mai important este ca demonii mei şi demonii lui să aibă aceleaşi interese” – genial citat. Nu ştim ce făceau în acel moment demonii lui, dar demonii Cristinei Moldovanu erau preocupaţi de realizarea unui pictorial fin, elegant şi, totodată, sexy. Mai erau preocupaţi şi de pregătirile de nuntă, care a avut loc câteva luni mai târziu. Apoi, ceva mai încolo, frumoasa prezentatoare de la MBC s-a făcut şi mai fericită pentru că a devenit mămică. Faptul că o putem vedea la plimbare cu odoraşul său prin centrul capitalei nu înseamnă că nu o putem vedea şi la evenimentele mondene, dar şi în spoturi televizate. Cel mai probabil că pe Cristina Moldovanu o vom revedea în curând şi pe micile ecrane, că „boala” asta nu se vindecă. (Iulie 2015)

Olia Tira

20150912-img_6676%d0%b0

A fost ziua în care interpreta Olia Tira şi-a făcut fericiţi fanii, etalându-şi „Armele secrete”, într-un proiect de excepţie publicat în revista VIP magazin. Armele secrete pe care vedeta „ştie să le folosească atât pe scenă, în viaţă, cât şi în relaţia cu bărbatul iubit”. Despre ele a şi povestit în articolul cu pricina. Recunoaştem, a cam durat până Olia Tira a acceptat să apară anume „aşa” în paginile revistei, dar victoria e şi mai preţioasă dacă este obţinuă mai dificil. (Octombrie 2015)

Adela Prisăcari

_rt70122

Tânără şi neliniştită, protagonista pictorialului din revista noastră s-a manifestat din plin în industria frumosului, cu numeroase participări şi victorii. Are destule titluri cucerite atât acasă, cât şi peste hotare, la numeroase concursuri de frumuseţe, pozele cu ea sunt prezente în portofoliile celor mai buni fotografi. Totuşi, Adela este mereu cu gândul şi la bucăţica de pâine pe care o câştigă pe lângă modelling, acum fiind implicată în activitatea unui club de agrement din capitală. (Noiembrie 2015)

Atenţiune, acţiune: Votează poza şi personajul drag aici şi alege-o tu pe cea mai dezgolită dintre Dezgolite frumos!