Ecaterina Sergheevici deja cucereşte podiumurile mari ale modei. E la început de carieră, dar succesul deja este de partea ei. Ţinutele brandului pe care l-a creat, „Morphine”, sunt un manifest al modei care nu ştie de tipare, de reguli sau restricţii. Ele exprimă o libertate ce se contopeşte cu spiritul frumosului, iar pentru a o înţelege, Ecaterina spune că trebuie să păşeşti pragul showroomului său.

Cariera mea de designer e la o etapă incipientă, dar foarte frumoasă. Pentru început, mă pot bucura de participarea şi victoria brandului „Morphine” în cadrul „Festival della moda russa 2017” de la Milano, Italia. Aspiraţiile sunt mari, dorinţele de asccensiune, la fel. Important e să le reuşim pe toate pas cu pas, acţiune cu acţiune.

Anul 2017 a fost cel ce mi-a confirmat că moda e drumul meu. Am primit numeroase invitaţii pentru a participa la multe evenimente fashion, festivaluri, săptămâni de modă sau la evenimente private. Scopurile şi acţiunile mele au fost fixate şi realizate. În 2017, brandul „Morphine” a fost apreciat în Republica Moldova, dar şi peste hotarele ei. „Bucharest Fashion Week” m-a primit cu braţele deschise, iar 18 dintre cele mai frumoase fete din România au luptat pentru titlul de Miss România 2017 în ţinute semnate „Morphine”.

Un alt succes l-am avut la Fashion Week „Kasta Morrely” de la Iaşi. A fost un eveniment inedit, pe care îl includ în categoria „succese şi realizări” pentru brandul „Morphine”. O altă performanţă a fost faptul că fetele cele mai frumoase ale oraşului Milano au defilat în rochiile „Morphine” la Miss World Milano pentru vorbitorii de rusă.

Moda mereu a acţionat şi interacţionat într-o societate. Standardele frumuseţii şi ale industriei fashion pot schimba multe, dar nu şi obiceiul de a purta haine inedite şi de a arăta frumos.

Brandul pe care l-am creat este la început de drum, dar lumea a început să îl aprecieze atât în ţară, cât şi peste hotare. Îmi place să experimentez haine, stofe, modele. Suţin metamorfozele unice ale textilelor, iar scopul meu e să aduc emoţii de bucurie pe feţele clientelor mele. Ador haina cu personalitate, cu caracter.

Fiecare ţinută pe care o creez emană emoţii. Ea transmite ambiţia şi dorinţa mea de a creşte, de a evolua. Nu trebuie să ai frică de acel segment de societate care nu te va înţelege. Îndrăzneşte să arăţi tuturor ceea ce poţi, să arăţi partea strălucitoare a lucrurilor.

Nu există eşecuri. Sunt lecţii, experienţe şi multă muncă. Îmi urmez visul, speranţa şi munca. Nu acord atenţie vorbelor goale, energiei negative şi oamenilor care vor să mă descurajeze. Fac exact ceea ce îmi place şi îmi aduce o satisfacţie enormă.

img_9630page_121_fmtFişier

Designer

Data şi locul naşterii: 16 iunie 1986, Or. Chişinău

Studii: Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, USM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Victoria Wonka