Conduce o afacere de mai bine de opt ani, iar de jumătate de an a acceptat o nouă provocare și un alt domeniu de activitate. Gabriela Ciubară e femeia care s-a apropiat de artă prin cea mai frumoasă și colorată cale posibilă, și îi place până la refuz ceea ce face. Dar asta nu o împiedică să mai viseze frumos alături de cei patru bărbați din viața sa, soțul și cei trei fii, care îi fac zilele pline de emoții și trăiri pozitive.

1.Femeia poate ține piept oricărui bărbat, oricât de puternic ar fi acesta, atât timp cât ea e sigură pe sine, își știe meseria și își cunoaște sarcinile. Cred că inteligența este cel mai important lucru datorită căruia femeia poate reuși și face tot ceea ce își dorește. Desigur, nu putem ignora frumusețea ei, dar atât timp cât pe lângă aceasta femeia mai e și deșteaptă, poate deschide nenumărate uși.

2.În lumea bărbaților poate fi și ușor, și greu. Eu am patru bărbați acasă, soțul și trei copii. Cu ei îmi este destul de dificil. Dar cu bărbații din exterior mi-e mult mai ușor. Mă simt bine atunci când comunic cu ei.

3.Încerc să nu prea dau frâu emoțiilor. Mă consider o fire puternică, poate de asta m-aș asocia cu un trandafir. E frumos, mirositor, dar și ghimpos. La fel ca și mine. Atunci când mă supără cineva, îmi ies ghimpii și asta se simte.

4.Sunt și „mamă” a două afaceri. De opt ani am deschis un salon de frumusețe, deși de 18 ani sunt în acest domeniu. E o parte din mine, iar clienții îmi sunt ca membrii unei familii, așa că, sinceră să fiu, nu pot să afirm că salonul este o afacere. E ceva ce îmi place și în care am pus mult suflet. Iar de mai bine de jumătate de an, am dat curs unei noi provocări. Mie îmi plac provocările, iar aceasta e ceva nou pentru mine, e o artă de a crește bani, e vorba de vânzări. Femeia trebuie să evolueze și eu am vrut să știu cum e acest business. E o provocare de moment. Sper să mă descurc.

alex_morgoci-6-of-10_opt

Directoarea Showroomului „L’Art d’écriture” Data nașterii: 4 ianuarie 1981 Studii: Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice

5.Fericirea mea e legată de cifra trei. Sunt cei trei fii ai mei. Cel mai mare, de opt ani, cel mijlociu, de patru ani, și mezinul, de doar cinci luni. Venirea lor pe lume a fost o surpriză pentru întreaga familie. I-am născut la diferențe de patru ani, iar zilele lor de naștere le celebrăm într-o singură săptămână din an: începem pe 30 ianuarie, continuăm pe 3 februarie și apoi pe 5 februarie.

6.Mi-am dorit să devin dansatoare. Și chiar am dansat o perioadă, pentru că am frecventat un studio de dansuri. Dar am renunțat. Acum, oricum sunt în lumea artei. Am urmat designul vestimentar la AMTAP, un domeniu destul de înrudit, aș zice, și chiar mă simt împlinită că am reușit să fac și continui ceea ce îmi place.

7.Viena este orașul meu de suflet. Mă regăsesc în fiecare străduță din el. E curat. E modern. E alb. Și îmi place mult pentru că mă asociez cu această culoare, are un „parfum” aparte. Pentru că această culoare, deși pare „simplă”, în realitate e rezultatul unui amalgam de semnificații. Or, eu ador parfumurile complicate, consistente. Cele care lasă o urmă adâncă.

8.Îmi plac filmele psihologice, de la care ai ce lua și învăța. Și deși recunosc că nu prea dispun de timp liber, când îl găsesc, revăd cu mult drag opera cinematografică „Queen Elizabeth”, filmul despre regina Marii Britanii. O admir. Totuși, cât de puternice putem fi noi, femeile!

9.La o primă vedere, pixul e doar un instrument de scris. Dar nu e așa. E o bijuterie. E o artă. Prin el poți afla multe despre personalitatea celui care îl ține în mână. Fie că e vorba despre un stilou, un pix sau un roller, acesta spune mult mai multe decât credeți.

10.Când simt că nu mai am puteri, mă gândesc la părinții mei. Am fost trei copii în familie, eu fiind cea mijlocie, și niciodată nu mi-am auzit părinții să spună că le este greu cu noi. Ei mereu spuneau că așa trebuie să fie. Și iată anume acest „așa trebuie să fie” mă motivează și pe mine să merg mai departe.

 

 

Text: Svetlana Tataru

Foto: Alex Morgoci

Loc: Jolly Alon Hotel&Business Center