A luat de multe ori acest premiu, pentru că s-a dovedit a fi cea care îl merită din plin. Pentru că nu e doar prezentatoare TV, dar mai e și reporteră și inițiatoarea unor campanii frumoase marca PRO TV.

În 2017 am numărat zece ani de activitate la PRO TV – poate doar o cifră rotundă pentru unii, dar atât de încărcată de emoții pentru mine. Atunci când mi-am sărbătorit „ziua de naștere” în echipa PRO TV, mi-am amintit de eroii știrilor noastre pentru care am muncit în toți acești ani, de solidaritatea telespectatorilor care ne-au fost întotdeauna alături și de faptul că am făcut echipă cu ei, iar împreună am realizat lucruri frumoase.

Probabil, faptul că sunt acum seară de seară la ora 20.00 alături de telespectatorii noștri, iar știrile noastre rămân la fel de echidistante, este cea mai mare reușită a mea pe parcursul carierei. Dar și faptul că am stabilit o relație bazată pe încredere cu publicul care ne este fidel.

Nu m-am gândit vreodată la lucruri despre care știu că sunt imposibile. Nu pot schimba trecutul și mă bucur de ceea ce am. Niciodată nu e prea târziu să-ți iei viața de la capăt și nu e nevoie să te întorci în trecut pentru asta. Pentru mine, lucrurile au evoluat exact așa cum le-am impulsionat.

Cel mai greu în profesia de prezentatoare este responsabilitatea de care ești pătruns știind că vii în fața telespectatorului ca să prezinți munca unei echipe întregi.

Premiul „Omul Anului” pentru Sorina Obreja, obținut de atâtea ori deja, este votul de încredere acordat întregii echipe. Faptul că ne sunteți alături ne mobilizează și ne dă curaj și inspirație să ne facem munca, la fel ca și până acum – cu la fel de multă abnegație.

Fericirea mea este familia mea, fetița mea, zâmbetul ei, fericirea ei.

Încă nu mă văd în altă parte decât în televiziune, iar televiziunea, pentru mine, înseamnă doar PRO TV.

Întotdeauna mă străduiesc să fac lucrurile azi mai bine decât ieri și mâine – mai bine decât azi. Nu concurez decât cu mine însămi.

Îmi doresc ca 2018 să vină cu schimbări spre bine pentru Moldova, să avem mai puțină corupție și mai multă responsabilitate din partea tuturor. Și, poate, dacă nu să revină cetățenii noștri plecați peste hotare, măcar să se oprească valul de plecări.

Fişier

Reporteră-prezentatoare de știri, pro TV

Data și locul nașterii: 18 ianuarie 1984, r-nul Cantemir

 

Text: Svetlana Tataru

Foto: arhiva personală