20 DE ANI DE CĂLĂTORIE SPRE SUCCES

Atât de mult ne-am schimbat mai ales noi, femeile, în ultimii ani! Am trăit și trăim încă adevărate revoluții transformaționale.

Ați observat cât de puternice emoțional am devenit? Și cât de independente?

Și cât de pline de încredere, cel puțin aparent, pentru că în sinea noastră mereu ne mai macină îndoilelile, fricile sau neîncrederea că ne îndreptăm încotro trebuie.

Avem probleme în relații? Spunem la revedere! Viața continuă. Rar cine mai luptă azi pentru o relație care scârțâie. Și rar cine mai suferă din dragoste așa ca înainte.

Să fi murit dragostea adevărată sau să nu mai fie un sens al vieții? E o temă de gândit…

Avem probleme la muncă? E trist, dar o luăm de la capăt. Dacă ne cunoaștem prețul și valoarea, oricând vom putea face ceva pe cont propriu sau poate vom găsi un job în care să fim prețuite și să ne fie mai interesant! Îmi amintesc de acea ultima zi a mea de la Pro TV, 31 decembrie 2017. Aveam senzația că s-a terminat lumea pentru mine. Că… ce voi face eu mai departe fără televiziune?

E adevărat, îmi reușea tot mai greu să îmbin munca de la revistă, agenția de publicitate pe care tocmai o lansasem și cele cinci seri pe săptămână de emisie directă, adică cam 250 de emisiuni pe an. M-am speriat când mi-am dat seama că din puzlle-ul meu dispare o piesă de rezistență în propria mea construcție. Nu știam atunci că, de fapt, tocmai din acel moment lumea mea își întindea aripile.

Tocmai îmi oferise puțin timp să mă cunosc pe mine, să iau o pauză, or această scurtă pauză a dat naștere celei de-a doua reviste din portofoliul micului nostru grup de presă – RED by Rodica Ciorănică și, ceva mai târziu – poveștii mele NEREDACTAT-e, plină de libertate și conținut.

Și iată că în această iarnă a lui 2024, chiar acum, când răsfoiți această ediție, noi facem 20 de ani de VIP magazin. Nu orice afacere începută fără nicio idee de cum se fac afacerile, ajunge la 20. Noi am ajuns pentru că am crezut în noi. Pentru că ne-a plăcut ce facem.

Pentru că asta am știut să facem cel mai bine și încă nimeni nu ne-a depășit. Aș vrea să afirm că după 20 ne vom continua misiunea cu care ne-am lansat cândva, în 2004 – cea de a încuraja și motiva inițiativele sclipitoare și oamenii neordinari. Vom pune în continuare în valoare talentul, perseverența, integritatea, profesionismul, evoluția, visul și emoția.

Vă mulțumesc că ne sunteți alături și vă invit să continuăm împreună această călătorie în timp. La mulți ani, VIP magazin!

La mulți ani, oameni dragi.

Cu mult drag, Rodica Ciorănică

Abonează-te la articolele

Vip Magazin