5 destinații de vizitat în această vară

Ești gata de vacanță? Mai avem foarte puțin și ne vom bucura de sezonul cel mai frumos al anului. Vara vine cu relaxare și gândul la distracție.

Tu unde vrei să ajungi în această vară?

Iată ce îți recomandăm noi!

Malta

Malta este o țară despre care se vorbește tot ma mult în ultimii ani. O țară mică, dar superbă. Malta e o țară insulară situată în sudul Europei. Insula ofera o combinație unică de istorie și cultură, cu plaje frumoase și un climat plăcut.

Amsterdam, Olanda

Dacă ești adeptul vacanțelor cu multă acțiune, atunci Amsterdamul este orașul potrivit.

Amsterdam este un oras vibrant și cultural. Acesta este cunoscut pentru canalele sale pitorești și pentru viața de noapte foarte activă. De asemene, poți vizita muzeele Van Gogh și Muzeul Rijksmuseum, care găzduiesc colecții impresionante de artă.

Barcelona, Spania

Barcelona este un oras frumos și vibrant, plin de viață și cultura, care are are multe de oferit vizitatorilor. De la clădiri arhitecturale impresionante, până la străzi pline de viață. De asemenea, poti explora plajele magnifice.

Park Guell in Barcelona, Spain.

Tenerife, Spania

Tenerife este o insula ce aparține de Spania, situata în Oceanul Atlantic. Tenerife este o destinație perferctă pentru cei care iubesc plajele de nisip fin și marea cristalină. Insula are multe atractii turistice, inclusiv parcuri acvatice, grădini și muzee.

Santorini, Grecia

Santorini este o insulă din Grecia, situata în Marea Egee. Este cunoscută pentru casele albe cu acoperișuri albastre, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra Marii Egee. De asemenea, poți să te bucuri de plaje și să deguști bucătaria grecească tradițională.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin