Rafinament și gust select, cu asemenea cuvinte asociem dulcea afacere a Alei Vengher. „Morpho Fabulous Desserts & Macarons” îți cucerește simțurile prin simpla pronunțare a brandului, iar mintea ta te duce într-o împărăție unde bunătățile sunt la ele acasă. Fiind printre primele afaceri de acest gen din țară, deserturile create de echipa doamnei Vengher sunt în topul preferințelor chiar și celor care uită de dietă pentru ceva timp. Desfătarea în arome și savori e o ispită de-a dreptul scuzabilă, iar călătoria în universul patiseriei te face să îți dorești să revii și să revii la adevăratul gust al deseturilor „Morpho Fabulous Desserts & Macarons”.
VISE NOI, ORIZONTURI NOI
Anul 2019 a fost unul al schimbărilor, a fost adus suflul rebrandingului. Un nou concept a fost creat pentru a surprinde plăcut fanii vechi și noi ai deserturilor „Morpho Fabulous Desserts&Macarons”. Pe lângă celebrele preparate dulci, urmează și elaborarea unor meniuri pentru mic dejun și prânz, sau pentru cele de tip To Go. Surprizele vin și cu extinderea restaurantului, unul nou va fi chiar în inima capitalei, pe strada Mihai Eminescu, 51. Se anunță un design nou și un concept ce va fi armonios cu noua locație. Noul restaurant se va numi „Café Villa Morpho” și își așteaptă cu nerăbdare clienții pentru a-i răsfăța cu meniuri selecte.
DEZVOLTĂRI… SAVUROASE
Dorința de a avea un brand cunoscut și apreciat de mai multă lume se conturează de mult timp în sufletul Alei. În 2014 e lansat primul local la București, pe str. Docenților, zona Aviatorilor. Vedete precum Anda Adam, Delia sau Nadir devin clienți fideli, localul oferind și candy bar pentru evenimentele revistei „Luxury” și nu doar. Urmează însă noi căi, țări și oportunități să fie valorificate de echipa Alei, dar sub atenta ei îndrumare.
UN LABORATOR DULCE
Nu doar Parisul dă ora exactă în materie de deserturi. „Morpho Fabulous Desserts&Macarons” și-a adjudecat de mult timp statutul de guru al dulciurilor rafinate, preparate după rețete bine păstrate și inedite. Laboratorul patiseriei transformă arta gastronomică într-o operă ce te fascinează cu diverse torturi, macarons, prăjituri, eclere sau alte bunătățuri tentante. Designul inspirat te cucerește fără drept de apel! Toate ingredientele sunt atent selectate, iar calitatea lor este superioară. Cofetarii folosesc tot ce este proaspăt și oferit cu generozitate de mama-natură. Unele sunt luate chiar din țări cu tradiții cum ar fi Germania, Spania sau Belgia. Sunt testate și verificate, lucru esențial pentru producția patiseriei.
Pe Ala Vengher o cunosc virtual de pe Instagram. Am început să o urmăresc când am văzut-o fiind într-o cafenea în Londra. Îmi pare rău că s-a închis localul. Sper să fie în perioada reparației pentru că este foarte frumos și situat într-un punct comod.