TOP SEXY 2020! AFLĂ CINE ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE A MOLDOVEI

Mult stimată audiență, doamnelor, domnișoarelor, dar, mai ales, domnilor, avem onoarea să raportăm: сea de a XI-a ediție „Top 100 sexy femei din Moldova” se află în fața Dumneavoastră!

Iată așa, parcă, dintr-o idee, mai în glumă, mai în serios, dintr-o încăpățânare, încet-încet, hai-hai, publicația noastră a ajuns să pășească deja în al doilea deceniu. Vorba clasicului: procesul e pornit și nimic nu-l mai poate opri. Mai cu sfială și neîncredere, la începuturi, pentru că deranjau, oarecum, urechea, primele trei litere din cuvântul sexy, mai cu convingere după primii ani de acomodare, iar, acum, mai cu mândrie de sine, în topul nostru se regăsesc, pentru al unsprezecealea an consecutiv, cele mai admirabile ființe de sex feminin din spațiul public basarabean.

De reținut, pentru noi, toate 100 sunt câștigătoare, iar clasamentul s-a făcut pentru că, este, totuși, o competiție, fie ea și convențională, iar în întreceri, dacă tot le-am pornit, cineva ajunge la finiș primul, cineva, mai în spate, cineva se mândrește cu participarea, iar despre cei care nu știu să piardă istoria nu-și pierde cerneala…

Aducem atenției Dumneavoastră, dacă nu ați observat deja, faptul noutății care persistă în această ediție, astfel că veți observa multe nume noi, față de edițiile anterioare, dar și multe profesii noi, despre care, ceva ani în urmă, nu aveam cunoștință. Cum ar fi cea de influenceră, de exemplu, pentru că timpul nu stă locului.

Dacă tot vorbim de meseria participantelor la această sexy adunare și menționam faptul schimbării, observăm numărul mare al fetelor/femeilor prezente, profesional vorbind, în telefoane, și mai puțin pe micile ecrane, iar metaforic vorbind, pentru că nimeni nu ne interzice să le vedem pe telefoane. În rest, domeniile lor de activitate sunt atât de diverse, de la luptătoare până la directoare de companii mari, inclusiv, străine, toate, însă, sunt caracterizate, după cum am considerat noi, dar și cei care au votat, de acest cuvânt de care unii se sfiesc, iar alții se mândresc: sexy!

Din partea numeroasei echipe care a pus umărul, dar și alte părți ale corpului, la realizarea acestei publicații, semnează, Marcel Toma.

 

100

Stela Boţan

Interpretă

„Ești atât de frumoasă când cânți!” E complimentul pe care Stela îl soarbe cu cea mai mare plăcere pentru că anume când cântă se simte mai naturală și firească, sinceră și în plinătatea expresivității. „Muzica îmi cam scoate măștile și e greu să te prefaci atunci când ești învăluită de ea. Mai bine zis, nu are sens.”, spune femeia cu nume stelar. Iar nouă ne rămâne să pătrundem în acest val de emoție pe care-l îmbracă vocea ei cântată mai toată viața și să-i savurăm frumusețea și senzualitatea, având și o prezență cuceritoare în față. Când se simte Stela sexy? Atunci când, la oră matinală este sărutată de soare sau când apare în public într-o rochie roșie și pantofi cu toc, sau când are umorul la ea…

98

Ana Cojocaru

Model

Dacă unele femei întâmpină reale probleme cu ieșitul din casă și nu știu ce să-și mai facă la exterior ca să arate ok, la Ana asemenea dileme nu stau la ordinea de zi – și-a pus pe ea costumul Evei, a mai pus deasupra ceva pe ea că orice îi stă bine, oricum, a asortat ceva din accesorii, a privit în oglindă, s-a convins că totul e mega ok, respectiv, ușa e deschisă, iar lumea abia așteaptă pentru a fi cucerită. Proces pe care Ana îl implementează, pas cu pas.

99

Natalia Ciubaciuc

Fondatoarea clinicii estetice „Epiless”

Frumusețea este marea în care se scaldă în tot timpul său personal și profesional. Specialist și speaker în tratamentele estetice laser, inclusiv, activează în domeniul beauty de aproape opt ani de zile, timp în care n-a primit, parcă, nicio reclamație de Sus – legenda spune că ce n-a reușit Dumnezeu să facă, pentru că era în grabă, a lăsat în grija ei. Și pentru că vrea să le împărtășească ideile și cunoștințele și altor femei, Natalia are grijă să organizeze workshopuri și traininguri în domeniu.

97

Diana Rudenco

Cofondatore Artillustro

„Ești frumoasă pentru felul în care potrivești cuvintele și pentru strălucirea din ochi.” acest compliment a fost unul din cele mai memorabile din multitudinea de alte complimente ce îi sunt adresate Dianei Rudenco. Ea este sigură că esența te face încrezută în sine, iar când ești încrezută poți să fii ce vrei tu. Adăugăm că o femeie care se cunoaște pe sine, este o femeie împlinită și atrăgătoare, iar inteligența este sexy. Cel mai important pas făcut de Diana în 2019 a fost studierea limbii ebraice, totodată s-a dedicat întru totul studiului structurii creației și căii sale spirituale. Experiențe inedite din acest parcurs sunt călătoriile în Bali și Africa. De unde s-a ales și cu poze fantastice, evident!

96

Nicoleta Sava-Hanganu

Interpretă

Ea este mereu ocupată. Or, cea mai de valoare ocupație (în afara familiei), pentru Nicoleta, este reflectarea asupra tot ce nu rănește ochiul și sufletul, asupra puterii de a contempla dincolo de zidul mărginirilor… Oh, My God… Ocupațiile aduc, inevitabil, și realizări, dintre cele mai recente, notăm frumoasa colaborare cu Orchestra „Lăutarii”, condusă de Maestrul Nicolae Botgros, cu care a înregistrat câteva piese, după care, în curând, vor mai fi și altele. Atunci când iese în public, că e vorba de un spectacol sau de un interviu TV, Nicoleta apare mereu atrăgător, cu un farmec special, care trezește curiozitate celor din jur, emană căldură și fiori pe timp de iarnă. Așa este ea sexy!

95

Olga Iftodii

General Manager la Aquaterra Wellness & SPA

Ea este mereu în topuri de cele mai diferite caractere, că e vorba de afaceri, succes sau sexy. Pentru că toate aceste trei cuvinte, pe lângă multe altele, au tangențe cu Olga Iftodii – altfel nici n-ar fi fost posibil, pentru că Olga, printre altele, administrează cu succes o rețea în care succesul, sportul, sănătatea și frumusețea sunt la ele acasă. Or, cel, puțin, din postura managerului general al rețelei, ea, „conform statutului”, e obligată să fie de succes și sexy. Ceea ce și face.

94

Cristina Baclanova

Model

Studentă la Relații Internaționale, USM, Cristina n-a ezitat să se scufunde în acest minunat ocean numit modeling. S-a întâmplat acum trei ani, dar contractele de peste hotare au venit abia de vreo jumătate de an. Așa a ajuns să participle și la Milan Fashion Week. Are și un sfat pentru fete: să fie mai simple, să lase fițele de dive, atunci va alerga și prințul înaintea calului său alb…

93

Anastasia Jantîc

Interpretă

„Ce ochi frumoși!”, dar câtă expresivitate și vino-ncoace are în voce… într-un jazz mood. Anastasia Jantîc este o prezență pe care o savurezi de fiecare dată, fie atunci când e pe scenă sau într-un cadru semi-luminat de restaurant, fie când o vezi într-o situație de rutină.

92

Diana Spătărel

Prezentatoare TV

Știe să pună accentele. Pe „i”, pe „da” și „nu”, pe importanță, pe tot ce vrea. Și da, e cam greu când urmărești buletinul moderat de ea să te concentrezi pe știre și nu pe felul în care rotunjește cuvintele sau pe linia feței ei și ochii de un căprui intens. E o femeie frumoasă și o profesionistă în lumea TV, conștientă de ambele calități. Iar aici, revenim la faptul că știe să pună accentele. Femeile încrezute plac întotdeauna.

91

Diana Rimis

Make-up artistă

Ea deține și oferă proprietatea cea mai de preț pentru o femeie – frumusețea. Diana mai face și marketing, și vânzări online, dar noi vorbim acum de meseria de make-up artistă. Și când lucrul unei machioze vine de la o frumusețe de se usucă frunzele în iunie, munca merge, parcă mai bine, și efectul e mai mare. Or, în altă, dar, totodată, aceeași ordine de idei, aspectul femeii contează. Cel puțin, dacă arăți bine, poți deschide orice ușă. O zice Diana, iar noi nu putem să nu fim de acord cu cele spuse.

Continuarea articolului o puteți citi în suplimentul revistei VIP magazin!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin