Carolina Vizir & Valentin Donici despre viața de părinți

Proiect susținut de KinderMed

Se spune că anii bisecți sunt cu adevărat speciali. Și toată omenirea pare să se fi convins de acest lucru în ultimele 12 luni. Pe lângă faptul că multe planuri ne-au fost date peste cap din cauza pandemiei, totuși pentru mulți 2020 rămâne a fi cel mai frumos cadou. Și asta pentru că anume în acest an au devenit părinți. Cum au aflat despre marea noutate, ce prenume au ales pentru bebelușii lor, cu cine seamănă aceștia, dar și ce mesaje le-ar transmite copiilor lor în ziua când vor deveni maturi cu acte în regulă, veți afla de la eroii acestui proiect. Cine sunt ei, rămâne să-i descoperiți în câteva clipe. Dar, atenție! Urmează imagini care vor stârni multe amintiri și emoții. Sunteți gata?!

Magdalena

 

27.01.2020
4.700 kg
53 cm

Despre sarcină am aflat pe 1 iunie, de Ziua Internațională a copiilor, fiind la București la Therme cu cei doi gemeni, Cătălin și Doina. M-am simțit rău într-un moment. Dar nici pe departe să îmi imaginez că sunt însărcinată. Nu-mi venea să cred că după 10 ani voi deveni din nou mămică… la ai mei 40.

Am impresia că anume copiii s-au bucurat cel mai mult când au aflat, iar acum își mai doresc un frate. Chiar și numele, Magdalena, a fost ales de Doina, surioara ei mai mare, dar toți l-am îndrăgit tare! Prima noastră întâlnire cu Magda a fost deosebită. Tati e cel care a făcut cunoștință cu ea mai întâi prin contactul piele la piele i-a simțit bătăile inimii. Abia peste o oră a fost pusă la mine la piept: îmi părea atât de mică, chiar dacă medicul îmi spunea că e mărișoară, și era. Avea aproape 4 kg la naștere, părul întunecat și ținea o gură că îi e foame. Cred că în prima zi, dar și noaptea doar a mâncat. Din ziua a doua am început să comunicăm, să dormim și să ne zâmbim reciproc.

Viața noastră s-a schimbat radical. E adevărat că sunt mai limitată în acțiuni și ieșiri acum, dar am alături cei mai minunați copii și un soț iubitor care mă susține și mă ajută în toate.

Și că tot am pomenit de el, Magdalena îi seamănă leit tătălui său, Valentin. Și au o relație mai mult decât specială. E o plăcere să îi tot admiri când stau, se giugiulesc sau petrec timpul împreună.

Magda adoră muzica de operă. Am reușit deja să mergem cu ea la câteva concerte.
E un spectator în devenire, chiar dacă e foarte mică știe când să aplaude și îi place să o facă la fiece ocazie. Ne-am dori să creștem în ea anume astfel de valori precum dragostea de țară, de părinți, de tradițiile și obiceiurile familiei noastre Donici.

Anul 2020 a influențat, și cred că mult, soarta ei. Nu am mers la niciun control medical, am trăit mai mult de 6 luni la țară cu buneii la marginea pădurii, cu aer curat și multe fructe proaspete! Am reușit să vedem și marea, și acum copiii au amintiri frumoase despre 2020.

Magdalena, nu ai fost planificată, dar ai apărut ca o minune în viața noastră. Ai fost și continui să fii o binecuvântare de la Domnul pentru întreaga familie!

Ești un copil deosebit, și suntem siguri că vei schimba lumea spre bine, așa cum ne-ai schimbat și nouă existența!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin