Moldoveanca Elvira Jain – apariție de zile mari la Festivalul de film de la Cannes

Super Modelul Elvira Jain a hipnotizat atmosfera de la Cannes. Moldoveanca a ales o ținută superbă pentru a păși pe covorul roșu. Vorbim despre o rochie neagră semnată de Atelier Zuhra – un brand renumit și purtat de multe vedete de la Hollywood.

Elvira Jain este o moldoveancă care a dat lovitura în lumea modeling-ului din afara țării. Elvira a putut fi admirată în reviste precum Vogue, Harper’s Bazaar, Viva, Esquire și a colaborat cu multe nume grele din industria modei: Armani, Dior, Van Cleef and Arpels, Lacoste, Etro, Guess, Dolce&Gabbana, Chanel, Chopard, Philipp Plein, Ted Baker.

Italia, România, Singapore, Grecia, Turcia, India, EAU, Spania și lista țărilor unde mi-am dezvoltat cariera poate continua. Am călătorit mult, dar și am muncit. India mi-a adus iubirea! O agenție din această țară căuta modele cu trăsături indiene și eu m-am încadrat în parametrii lor. Am stat o lună și jumătate în India. În cadrul unui eveniment, l-am întâlnit pe soțul meu, indian. Cred că soarta a făcut ca noi doi să fim la locul și la momentul potrivit, a povestit Elwira în numărul August-Septembrie 2021, al revistei Vip Magazin.

Mai multe detalii despre povestea de viață impresionantă a Elvirei Jain află din emisiunea Neredactat cu Rodica Ciorănică.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin