Festivalul de Film de la Cannes: Explozie de apariții spectaculoase (Foto)

Festivalul de Film de la Cannes a început și se desfășoară în perioada 17-28 mai. De această dată evenimentul a revenit la normal după doi ani de perturbări pandemice.

Organizatorii Festivalul de Film de la Cannes au pregătit o ediţie extraordinară pentru a marca a 75-a aniversare a festivalului.

Grație unei importante acoperiri din partea mass-mediei, festivalul este vizitat în fiecare an de numeroase staruri de cinema, încântate de ocazia de a fi prezente. Mulți producători aleg acest prilej pentru a lansa ultimele lor realizări și pentru a vinde drepturile de difuzare distribuitorilor veniți din întreaga lume.

Desigur, acest eveniment este și un prilej de a admira vedetele, care s-au pregătit intens pentru o apariție reușită. Pe lângă vedetele de la Hollywood, pe covorul roșu de la Cannes vin și alte personalități din întreaga lume.

Pentru că au trecut o perioadă destul de lungă în care nu au existat evenimente cu multă lume, anul acesta o mulțime de staruri au fost dornice să se afișeze pe covorul roșu. Noi am selectat top 10 aparații din primele zile ale festivalului:

Adriana Lima în Balmain

Aishwarya rai în Dolce Gabbana

Eva Longoria în Christina Ottaviano

Elle fanning în Armani

Rebecca Hall în Gucci

Julianne Moore în Bottega Veneta și Bulgari

Lori Harvey în Alexandre Vauthier și Messika

Didi Stone în Roberto Cavalli

Caroline Daur în Valentino

Jasmine Tookes în Tony Ward Couture

Care este preferata ta?

Citește și: Moldoveanca Elvira Jain – apariție de zile mari la Festivalul de film de la Cannes

Abonează-te la articolele

Vip Magazin