Cătălina și Nicolae Pojoga – OMUL ANULUI 2023

FONDATORI DULCINELLA

O afacere la doi…

Familia Pojoga este un exemplu de armonie și succes în afaceri și viața personală. Cătălina și Nicolae, fondatorii Dulcinella, inspiră prin modul lor de a fi lideri în afaceri, soți și părinți acasă. Unitatea, comunicarea și echilibrul de care dau dovadă atâția ani, sunt elementele cheie care îi definesc și îi ghidează spre bunăstare materială și spirituală. Profund recunoscători lui Dumnezeu, se consideră niște dependenți de a face lucruri frumoase.  

Despre ce a fost 2023? Despre înțelegerea că fericirea și sensul vieții nu trebuie căutate în lucruri grandioase și planuri mărețe. Despre cea mai mare reușită a acestui an – faptul că am ajuns cu bine în 2024, vii, sănătoși, cu familia alături, în ascensiune în afacere și dornici de a crește numărul de clienți îndulciți.

Nu am schimba nimic. Tot ce s-a întâmplat în viețile noastre ne-a adus în punctul acesta, așa cum ne cunoașteți. Și noi ne iubim prezentul și îi mulțumim Domnului pentru tot.

Decizii grele pentru 2023. Am încercat să gestionăm personal două țări, Cătălina în Moldova, iar Nicolae în România. Am înțeles că timpul fuge prea repede, copiii cresc și vrem să le fim alături, de aceea am renunțat la administrarea directă a afacerii din România.

Slavă Domnului! Este expresia pe care o spunem cel mai des, fie la succes, fie la insucces.

Omul Anului este un titlu care ne demonstrează, an de an, că avem oameni ce tind să dezvolte societatea noastră. Le mulțumim părinților și lui Dumnezeu, pentru că tot ce avem mai frumos în noi este de la El și grație părinților am crescut la acest nivel.

Celor care vor să exceleze ca noi, le vom răspunde cu sfatul pe care l-am primit de la duhovnicul nostru: „Citește tot ce îți pică în mână!” Am înțeles că dacă cerem sau ne gândim la ceva, Universul ne ajută, iar recunoștința pe care o simțim față de El este enormă. Dumnezeu dă și ia prin oameni și prin circumstanțe. Important e să simți la timp semnalele care vin de Sus și să fii recunoscător.

Tindem să creștem ca număr, în ambele familii.

Doi lideri într-o casă. În casă suntem lideri fiecare pe direcția sa, la fel ca și în oficiu. Știm să împărțim la doi, cât greutățile, atât și plăcerile. Nimic nu se dă atât de simplu, în viață. Dar dacă ambii și-o doresc, se reușește.

Armonia în familie. Cu dragoste, înțelegere și acceptare. Comunicare deschisă și certuri constructive.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin