Diana Rencheci – OMUL ANULUI 2023

MANAGER AGROPENSIUNEA BOSTANIADA

Un amalgam de gânduri, planuri, emoții și credință că orice acțiune îndreptată spre confortul clienților va avea, inevitabil, un feedback demn de a fi inclus în cartea vieții sale. Diana Rencheci e fondatoarea Agropensiunii Bostaniada, locul unde, din 2018, sunt organizate evenimente în aer liber, cât și cel mai colorat festival al toamnei, unde natura chiar face minuni!
Minuni care se întâmplă atunci când credem în ele.

Omul sfințește locul” este proverbul la care țin mult și de care mă ghidez în munca mea. Frumosul îl creăm noi, prin muncă și dăruire.

Dacă ar fi să o iau de la început, nu aș mai ezita niciodată să îmi urmez visele. Și aș alege neapărat să muncesc în acest domeniu, interacționând cu oamenii și cu natura.

În 2023 nu-mi amintesc de careva eșecuri. Am învățat să nu renunț la ceea ce fac, chiar dacă riscul cel mai mare al evenimentelor în aer liber este uneori timpul nefavorabil. Cei care iubesc viața, acceptă ploaia sau vântul ca o binecuvântare. Am învățat să nu îmi fie frică de nori, ploaie și vânt.

Succesul pentru mine este atunci când sunt mulțumită de mine și, la finalului evenimentelor în aer liber, sunt întrebată de vizitatori când va fi următorul sau, la finalul zilei de odihnă, îmi spun că vor reveni cu drag.

La Agropensiunea Bostaniada se întâmplă minuni! Clienții vin dimineață indispuși și pleacă acasă plini de energie! Eu nu sunt de acord cu perimata expresie „Clientul întotdeauna are dreptate” și explic de ce. Una din marele noastre realizări este faptul că am reușit să filtrăm clienții prin regulamentul stabilit, astfel încât în mare parte să avem clienți de calitate, responsabili și cu un comportament corect.

Resursele efortului depus în toate domeniile în care activez rămân a fi și în continuare dragostea și susținerea necondiționată a celor dragi.

E foarte important să menținem calitatea în tot ceea ce facem. Munca continuă și implicarea zilnică ne vor aduce, cu siguranță, succesul pe termen lung și o activitate sustenabilă. E o paradigmă a personalităților care sunt alese în calitate de Omul Anului.

Cea mai bună carte este cartea propriei experiențe. Recomand să investiți în emoții, trăiri frumoase, călătorind prin țara noastră, descoperind frumosul de Acasă. Suntem un popor primitor și cea mai mare recompensă pentru cei care au deschis afaceri în domeniul dat, este valorificarea de către vizitatori a locațiilor lor, dar și atitudinea frumoasă față de munca gazdei. Prin experiența călătoriilor, poți simți cel mai bine ce vrea piața.

Despre mine aș vrea să se scrie că cel mai frumos titlu pe care l-am obținut este cel de Mamă a trei băieți minunați! Iar în prolog, că reușesc să duc o viață bună, de calitate, în țara în care m-am născut, am crescut și îmi doresc din tot sufletul aici să fie casa mea pentru totdeauna. La fel mi-ar plăcea să se menționeze că încerc să promovez cultura și valorile frumoase pentru toată lumea de la mic la mare.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin