Iraida Vetrilă – OMUL ANULUI 2023

CO-FONDATOR

SMILE DENT TEAM

Expansiune cu zâmbetul pe buze

Prin investiții constante în educație și dezvoltare, și-a consolidat o rețea de clinici, ajungând la nouă filiale, în trei țări, cu peste 500 de angajați. Împreună cu soțul ei Vadim și partenerul de afaceri italian, au creat o afacere prosperă, la care lucrează specialiști calificați, având un portofoliu de care s-ar mândri orice clinică stomatologică din lume.

Nouă clinici stomatologice în trei țări, peste 500 angajați și în jur de 75 medici stomatologi. Acesta este rezultatul atins până acum. Ce urmează? Creștere.

Ultimii doi ani, în general au fost plini de evenimente pentru compania noastră. Ne-am extins cu încă două filiale – una în România și alta în Italia. Acum ne putem mândri cu un număr impunător de reprezentanțe: patru la Chișinău, una la Iași, două la București, o filială la Brașov și una la Bergamo.

Satisfacția personală indică spre succes. Acesta nu este doar despre realizări materiale sau statut social, ci mai degrabă despre sentimentul de împlinire. Pentru mine succesul este să am un echilibru sănătos între aspirațiile mele și recunoașterea valorii mele personale, fără să fac dependență.

În cariera mea, am descoperit că succesul nu este definit doar de realizările individuale, ci și de capacitatea de a colabora și de a învăța de la ceilalți. M-am convins că lucrul în echipă și schimbul de idei pot conduce către soluții inovatoare și că putem atinge mai multe împreună, decât separat. Este esențial să cultivăm relații puternice și să fim deschiși la împărtășirea cunoștințelor și a experiențelor noastre, pentru a crește și a evolua în carieră și în viață.

Dacă aș reveni la începuturi. Aș evita să-mi limitez gândirea sau acțiunile din teama de eșec sau respingere, dar aș repeta dorința de a învăța și de a explora.

Recunoștința este cea mai sănătoasă emoție umană. Cu cât ești mai recunoscător pentru ceea ce ai, cu atât vei avea mai multe lucruri pentru care să mulțumești Universului. Personal, mi-aș dori mai mulți pacienți recunoscători.

Deținătorul titlului Omul Anului trebuie să nu se abată niciodată de la drumul său, deoarece dacă este aici, înseamnă că face exact ceea ce trebuie.

Investiția în educație este esențială pentru a atinge performanțe remarcabile în orice domeniu, inclusiv stomatologie. Este crucial să căutați mereu oportunități de învățare și dezvoltare, participând la cursuri, conferințe și know-how-uri, care vă vor îmbogăți cunoștințele și abilitățile practice.

În paginile ce urmează, voi îmbrățișa cu recunoștință tot ceea ce am construit până acum și voi continua să cultiv și să mențin cu grijă aceste temelii solide.

Trăiesc fericirea în fiecare zi. Când mă trezesc alături de soțul meu, Vadim, și urmărim jocurile și fericirea copilașilor noștri. Când fac ceea ce-mi aduce satisfacție maximă și sunt în armonie cu tot ce mă înconjoară. Iubesc fericirea și simt că este reciproc.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin