Boris Granaci – OMUL ANULUI 2023

FONDATOR MEDGLOBALFARM

Când medicina devine cool

De la visul său inițial, ușor neîncrezător, și până la deschiderea unei clinici dotate cu tehnologii de vârf, povestea sa reflectă nu doar o reușită profesională, ci și o călătorie plină de învățăminte. După o perioadă de pregătire, inclusiv în Emiratele Arabe, fondatorul Medglobalfarm devine în 2023 una dintre figurile centrale din sectorul sănătății, asumându-și importul celor mai performante tehnologii ale momentului, în medicina estetică și cea sportivă.

Ideea de fondare Medglobalfarm a apărut în 2015, după care a urmat un studiu de fezabilitate, cursuri de perfecționare, stagiu în afara țării și conferințe internaționale. Am stabilit că există o cerere înaltă pentru tehnologii medicale non-invazive de tratament al durerii, și în 2023 am deschis prima clinică.

Orice durere poate fi eliminată. Este vorba de terapiile cu laser de înaltă intensitate care acționează în profunzime și ameliorează durerea. Metoda este eficientă în orice tip de dureri, indiferent de profunzimea lor. Procedura este indicată pacienților cu boli reumatice, diferite algii posttraumatice sau neurologice, la orice stadiu al bolii.

Scopul profesional al anului 2023 a fost să creștem specialiști de calificare internațională și să pornim buna funcționare, în Moldova, a unora dintre cele mai performante tehnologii din domeniu. Între acestea, aparatele BTL- 6000 HIL, BTL-6000 RSWT ELITE și BTL – 6000 RSWT Elite Radial Shockwave ce funcționează în baza tehnologiilor laser și unde șoc.

Acest prim an de activitate a fost dificil la început, deoarece metodele noi de tratament aduse în Republica Moldova erau necunoscute, în mare parte, publicului. Ulterior, am început să avem foarte mulți pacienți, peste așteptările noastre.

Medicina sportivă poate ajuta pacienți cu dureri și de altă geneză, decât traumatică. Este o performanță că astăzi, aceasta s-a extins către mass market și este accesibilă tuturor, prin intermediul meu, inclusiv.

Misiunea mea este de a ajuta cât mai multe persoane. Domeniul meu de activitate, faptul că sunt medic, presupune multă empatie și dedicație, ceea ce implementez zi de zi.

În timp, am înțeles că dorința de a ajuta oamenii te poate duce foarte departe.

Succesul mă motivează să activez și mai bine, dar nu sunt dependent de el.

Concurența o tratez cu indiferență.

TOP 3 cele mai îndrăgite și recomandate proceduri sau tratamente corporale ar fi: modelarea corporală, tratamentul maladiilor aparatului locomotor și tratamentul maladiilor sistemului nervos periferic.

O persoană căreia i se atribuie titlul Omul Anului trebuie să țină minte de unde a pornit.

Pe următoarea pagină din viața mea scrie că urmează deschiderea mai multor centre medicale în toată țara, pentru a aduce servicii de calitate mai aproape de oameni.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin