Carolina Bugaian – OMUL ANULUI 2023

DIRECTOARE GENERALĂ MOLDCELL

Lumea în conexiune

Scopul anului 2023 a fost pentru ea implicarea maximă în misiunea de a aduce Moldova mai aproape de familia europeană prin conectivitate, acces la informație și soluții digitale. Experiențele acestui an au învățat-o să se adapteze situației și să îmbrățișeze provocările drept oportunități.

Cred că fiecare om este ghidat de rostul vieții sale, vocația prin care contribuie la dezvoltarea armonioasă a societății. La fel și companiile trebuie să descopere scopurile și să le urmeze, iar angajații să fie coagulați în jurul lor. La Moldcell avem un rost de a aduce întreaga lume în mâinile tale pentru ca tu să-ți trăiești viața din plin, să-ți urmezi visul și să fii cu adevărat stăpân al vieții tale!

De multe ori mă întreb dacă viața mea ar fi fost la fel dacă aș fi ales altfel la anumite intersecții. Știu sigur că aș parcurge anume același drum, cu aceeași pasiune și mai mult curaj.

Eșecurile sunt pentru mine provocări și experiențe care ne fac să evoluăm și să ne adaptăm.

Succesul pentru mine este să produc un impact pozitiv, fie prin zâmbet, fie să ajut pe cineva să capete încredere, să învăț ceva nou, să creez o conexiune nouă.

Cea mai mare reușită din 2023 pentru noi a fost lansarea Moldcell Money. Un produs la care echipa Moldcell a tins mult timp. Incluziunea digitală și incluziunea financiară merg mâină în mâină. Motoul Moldcell, #DIGITALLYHUMAN, evidențiază angajamentul nostru față de progresul tehnologic, dar și valorile centrate pe om și responsabilitatea socială.

Calificativul lui 2023 ar fi, în cazul meu, cuvântul englez empowerment. Fiindcă prin toată activitatea profesională am țintit ca oamenii cu care interacționez să fie împuterniciți să-ți urmeze pasiunea, fie prin acces la cunoștințe, fie prin acces la soluții digitale, fie prin conexiunile pe care le-am creat.

Altfel, sunt extrem de mândră de echipa de Oameni Extraordinari de la Moldcell în care am încredere deplină, fiindcă mergem împreună pe aceeași cale, ghidați de același scop. În esență, strategia noastră se bazează pe valorificarea tehnologiei pentru a promova conexiuni semnificative, a oferi experiențe centrate pe soluționarea nevoilor clienților noștri, care sunt întreaga societate. Anume din acest motiv companiei Moldcell i-a fost acordat premiul Oameni și Cultură la concursul internațional de comunicații mondiale World Communication Awards 2023.

Oamenii Anului 2023 ar trebui să deschidă ușa următorilor, să creeze noi oportunități și perspective, să contribuie la dezvoltarea societății responsabile.

Celor care vor să exceleze în domeniul nostru de activitate… le recomand să fie deschiși să învețe în fiecare clipă și din fiecare interacțiune umană, digitală, lectură. Să privească lumea cu ochii unui copil curios.

Următoarea pagină din viața mea aș vrea să fie un curcubeu intens.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin