Andrei Mereacre – OMUL ANULUI 2023

ADMINISTRATOR AM SISTEME (TERM.MD)

Dependent de succes

Andrei Mereacre face parte din generația care a înțeles repede ce vrea viitorul și a creat la timp o afacere care importă tot de ce are nevoie o casă sau o afacere inteligentă care urmează să funcționeze independent de energia electrică. Echipa sa proiectează și instalează sisteme fotovoltaice care aduc economii de costuri și mai multă siguranță consumatorilor casnici și industriali.

Domeniul nostru face parte din cele mai tinere industrii, iar evoluția sa ne motivează să nu pierdem ritmul. În fiecare an îmi propun aceleași scopuri – produse bune și clienți satisfăcuți! De asta depinde stabilitatea în afaceri. Și viitorul.

Reușita cea mai îmbucurătoare este contractarea proiectului „Edinet Water treatment Plant”. Prezența noastră în afara Chișinăului este semnul unei economii în creștere, la fel și a nivelului de trai al oamenilor din zonele rurale.

Învățăm mereu. Tot timpul este loc de perfecționare, de mai bine, de creștere.

Când privesc înapoi, știu că sunt pe drumul corect. Ce aș schimba, e greu de răspuns.

Succesul este satisfacția care vine din rezultat și, da, sunt dependent de succes.

În 2023 am realizat multe proiecte de eficiență energetică și mediu, cel mai valoros fiind „Edineț Water treatment Plant”, în valoare de 5,8 mil. euro, contract finanțat de Guvernul Austriei.

Un calificativ al anului trecut ar fi… un an foarte bun, de nota 10.

Sunt mereu mândru când un proiect e bine realizat și am feedback-ul pozitiv din partea clienților.

O persoană căreia i se atribuie titlul Omul Anului trebuie să nu uite să fie recunoscător celor ce l-au votat. Și celor care l-au remarcat și l-au propus ca și candidat la acest titlu.

Pentru o afacere de succes în lumea energiei regenerabile, Universitatea Tehnică ar fi un bun început. Facultățile noastre la moment sunt foarte bine echipate.

Ce urmează? Este mult loc de creativitate și idei. Dar cred că vom păstra direcția.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin