Adi Academy: Mai mult decât o Școală de Modelling!

Fondată în 2019 de Adrian Lefter, câștigătorul titlului Mister Planet 2022, ,,Adi Academy” reprezintă mult mai mult decât o simplă școală de modelling. Suntem arhitecții dezvoltării multilaterale a copilului dvs., având misiunea de a inspira și ghida copiii, adolescenții și adulții către excelență în lumea modellingului și în domenii adiacente precum fotografia, actoria, stilul vestimentar, etica sau jurnalismul. Suntem recunoscuți pentru curriculumul nostru riguros, elaborat de 15 specialiști în diverse domenii și pentru angajamentul nostru de a construi nu doar modele, ci și caractere puternice și încrezătoare.

,,Adi Academy” se mândrește cu realizările sale impresionante: peste 700 de modele de succes, 30 de licențe internaționale la fashion week-uri și concursuri de frumusețe, 20 de branduri autohtone partenere. De asemenea, am primit titlul Agenția Anului 2023 la Brands Awards România și Cea mai bună agenție de modelling din Moldova la Gala Isuccess România 2024.

Un aspect esențial al filosofiei noastre este educația și creșterea continuă. Agenția noastră nu se limitează doar la a oferi oportunități de modeling, ci și la a încuraja și îndruma copiii într-un proces constant de învățare și dezvoltare. Prin cursuri și sesiuni, îi ajutăm pe micuții noștri să-și descopere potențialul, să-și dezvolte abilitățile și să-și crească încrederea în sine, transformându-se astfel nu doar în modele, ci și în persoane mai puternice și mai sigure pe ele.

La ,,Adi Academy”, considerăm că este esențial ca toți copiii din Moldova să aibă acces la cursuri de înaltă calitate. De aceea, lucrăm constant pentru a ne extinde în cât mai multe localități. În prezent, suntem prezenți în Chișinău, Bălți, Ungheni, Orhei, Ialoveni și Strășeni.

Adrian Lefter fondator ,,Adi Academy”

Un model de succes

La doar 23 de ani, s-a impus în industria modei internaționale, câștigând cea mai înaltă distincție la concursul de frumusețe „Future Fashion Faces World 2024”, desfășurat în Turcia. Originar din Nisporeni, Adrian a demonstrat că perseverența și determinarea sunt esențiale pentru succes. Cu o experiență de peste 10 ani în calitate de model internațional și deținător al titlului Mister Planet 2022, Adrian a reușit să formeze o agenție care pune accent pe dezvoltarea integrală a tinerelor talente, inspirând și ghidând următoarea generație de modele și lideri.

,,Adi Academy” este dedicată nu doar excelenței în modelling, ci și cultivării unor valori puternice și a unei încrederi de sine solide. Continuăm să ne extindem și să inovăm, oferind o educație de top și oportunități extraordinare pentru toți cei care doresc să își descopere și să își valorifice potențialul.

Alya Ikweem
14 ani

Alya este născută în Olanda, dar acum locuiește la Chișinău și învață la Liceul ,,Miguel de Cervantes“. Este o adolescentă talentată, pasionată de dansuri, muzică, modelling.

În arsenalul ei are multe medalii, trofee, diplome și nu se oprește aici, având multe planuri pe viitor.

Nicolina Maliga
14 ani

Practică modellingul de trei luni abia, însa cu ajutorul cursurilor de la Agenție a învățat să aibă încredere în sine și în trăsăturile sale. A înțeles ca toți oamenii sunt diferiți și că nimeni nu poate fi perfect. Pe lângă modelling, face muzică, vocal și vioară. Pentru mulți, modellingul si muzica sunt doar niște activități artistice, dar pentru ea acestea sunt o formă de exprimare, o modalitate de a traduce în viață creativitatea și arta.

Victoria Voitco
14 ani

Este uimitoare, atât la volei, cât și pe podium, unde a defilat la diferite show-uri. Știe că succesul de pinde de aspectul fizic, atitudinea față de sine, profesionism și abilitatea de a lucra în echipă. Victoria știe că succesul în aceste domenii este rezultatul eforturilor susținute, încurajarea părinților și iubirea față de ceea ce face.

Ariadna Sîrbu
14 ani

A absolvit şcoala de arte, unde a studiat coregrafia, pianul şi alte discipline la care este eminentă. Îi plac cărțile și limbile străine. Îşi doreşte o carieră strălucitoare în modelling și a defilat la grandioase evenimente în Republica Moldova şi România cum ar fi Fashion Formula şi Bucharest Fashion Week. Modellingul pare să fie adevărata ei pasiune.

Ilana Pulbere
13 ani

E un duet dintre eleganță și inocență.

La doar 13 ani, Ilana îmbină elegant modellingul cu pasiunea pentru pian și limbi străine. Ea captivează pe podium, demonstrând că frumusețea și inteligența merg mână în mână. Totul pare ușor pentru Ilana, cu entuziasm, jonglează între ședințe foto, dungi alb-negre ale melodiei
și vocabulare noi.

Adelina Boguș
11 ani

Un model în plină formare, pasionată de tot ce ține de make-up și fashion. Cariera ei a început din dorința de a explora și exprima frumusețea în toate formele ei. Participă cu entuziasm la diverse ședințe foto și prezentări de modă, cum ar fi FASHION FORMULA, e mereu dornică să evolueze în această industrie dinamică. Îi plac echipele creative, să experimenteze cu stiluri noi și să aducă la viață viziuni artistice inedite. Surprinzător, îmbină arta machiajului cu arta poeziei, creând astfel momente unice și memorabile. Talentul pentru recitaluri o ajută să-și perfecționeze prezența scenică și expresivitatea, elemente esențiale pentru un model de succes.

Milisa Erezanu
15 ani

Visul de a ajunge model o urmărea de la 11 ani, când făcuse pasiune pentru fashion și lumini orbitoare. Însă acesta s-a realizat abia acum, la Ady Academy. Privește încrezătoare spre viitor, muncește mult să fie mai bună, iar familia sa o susține și o ajută ca drumul spre celebritate să fie mai ușor de parcurs.

Amedeia Rotaru
15 ani

Talentată și versatilă, se autodefinește prin diversitatea activităților sale artistice și sportive. La ,,Adi Academy” îmbină eleganța cu profesionsmul, reprezentând cu mândrie branduri și designeri în fața publicului larg. ”Am avut privilegiul să gust din industria modellingului în Dubai, Paris și București, unde am acumulat experiențe valoroase și am avut oportunitatea să colaborez cu diverse personalități și echipe talentate. În plus, fac dans, muzică, gimnastică, patinaj pe gheață, experiențe care m-au ajutat să dezvolt disciplina
și perseverența.

Cătălina Roşca
11 ani

Carismatică și rafinată, Cătălina e un tânăr model plin de responsabilitate și pasiune pentru modă, feblețe moștenită de la mama sa. Îi mai place muzica, desenul și… liniștea. Biblioteca este locul perfect pentru asta.

Eugenia Rusu
13 ani

A visat de mică să cucerească marile scene și să defileze pe podiumurile de modă. În acest an, dorință ei a devenit realitate datorită cursurilor de la ,,Adi Academy”. Eugenia a reușit să-și depășească frica și să câștige încredere în propriile forțe. Adoră modellingul, voleiul și lupta pentru echipă și victorie. Pasiunile sunt cele care o motivează în drumul spre succes.

Daniel Ciumeică
12 ani

Este elev în clasa 6-a a Liceului „Vasile Alecsandri” din Chișinău, un liceu în care educația este un trend și seamănă ca o ținută elegantă și plină de rafinament. Este un copil care este sigur că a avut norocul să găsească drumul și să facă din el o minunată călătorie spre succes în industria fashion, alături de ,,Adi Academy”.

Sabina Fusa
12 ani

Este un exemplu strălucitor de talent și pasiune. Fascinată încă de mică de eleganța și frumusețea prezentărilor de modă, Sabina și-a descoperit vocația urmărind modelele la TV.
Cu o combinație de talent, munca asiduă și o atitudine pozitivă, Sabina
le reușește pe toate.

Arianna Vasilache
11 ani

Curajoasă, inteligentă, prietenoasă și plină de talente. La 3 ani făcea balet, au urmat dansuri moderne și canto, apoi lecțiile de pian, iar în 2020 si-a descoperit pasiunea pentru moda, care, consideră ea, i-a schimbat viața. De doi ani face modelling, fapt ce a adus-o pe podiumul HEALTH BEAUTY&LIFESTYLE și pe cel de la MISS*MISSIS*MISTER*UNIVERS, unde a primit coroana și panglica de Miss Univers Moldova. Iar visurile ei zboară și mai departe.

Bianca Corai
13 ani

Bianca captează atenția prin talentul său excepțional și eleganța naturală. Parcursul ei impresionant la ,,Adi Academy” este doar începutul unei cariere promițătoare în modelling. Prin perseverență și talent, Bianca a reușit să își îndeplinească visele și să ducă faima țării pe scene internaționale.

Sofi Ciumeică
6 ani

Sofi iubește stilul, confortul și eleganța. De la un anișor este plină de energie și adoră fiecare ședință foto. De mică își dorește să participe la prezentări de modă pe scene internațiionale. Împreună cu ,,Adi Academy”, visul îi devine realitate!!!

Delia Găină
10 ani

Un exemplu strălucit de domnișoară care îmbină inspirat gimnastica și modellingul! A participat la evenimente internaționale importante, iar printre realizările ei notabile se numără aparițiile pe scene prestigioase din Dubai și Paris. Un plus important la portofoliul de încredere și experiență.

Andreea Surdu
8 ani

Andreea își dedică tot timpul dansului, ciclismului, mersului pe role și gimnasticii. Pasiunea pentru modelling a descoperit-o fiind atrasă de farmecul și eleganța acestei lumi. Deși este nouă în domeniu, Andreea a demonstrat rapid talent și dedicare, impresionând prin profesionalism și carismă. Susținută de familie și antrenori, Andreea își urmează visul cu entuziasm, promițând un viitor strălucit în modelling.

Milana Brînză
7 ani

Dupa 7 ani de întrebări și răspunsuri, Milana a decis să cucerească lumea modei. Din ce în ce mai atrasă de acesta, a fost doar datorită echipei ,,Adi Academy”. Ochii mari, senini ca cerul, se oglindesc în cele mai frumoase momente capturate de la primele sale ieșiri pe podium.

Amelia Mîrzac
9 ani

Cu „Adi Academy” a participat la „Moldova Fashion Day 2023”, „Bucharesti Fashion Week 2023”, „Valentines Fashion Day”. Nu are „precedente de familie” în lumea modei, dar Amelia s-a născut fotomodel, îi place podiumul și se simte foarte bine. De mică încălța pantofii cu toc ai mamei și defila prin casă. Asta e!

Laura Ceban
10 ani

De la vârsta de 3 ani a început să se regăsească în lumea frumosului. Mai întâi a fost dansul, apoi modellingul și muzica (vocal și pian). A absolvit ,,Kids modelling studio”, apoi ,,Luxury Model Agency”, dar pentru că a vrut mai mult este acum la ,,Adi Academy”. Concursurile de frumusețe de la Kiev, Lvov, Odesa, București și Chișinău i-au adus o experiență bogată și succes.

Taisia Ciupercă
4 ani

Modelling, dans și pictură. Taisia le reușește pe toate!

Ei și ce dacă are doar 4 ani?

Este deja elevă la ,,Adi Academy” și a participat la evenimente de amploare ca Fashion Formula 2024 și Bucharest Fashion Week, unde a dat dovadă de responsabilitate, curaj, grație și profesionalism. Despre micul model vom mai auzi cu siguranță!

Milana Cucoş
6 ani

Este pasionată de modelling și dans sportiv încă de la 4 ani. Are multă ambiție, creativitate, pasiune pentru frumos, iar cu ,,Adi Academy” a participat la nenumărate showuri de modă ce i-au dezvoltat și mai mult încrederea în sine și abilitățile ce țin de estetică, rafinament, tandrețe și iscusință.

Lucrețiu Mațepa
4 ani

Extrem de activ și talentat, de la vârsta de 4 ani, a început să frecventeze cursuri de modelling, gimnastică și karate, demonstrând o pasiune și o dedicație remarcabilă. În cadrul școlii de modelling, Lucrețiu a învățat expresivitate și prezență scenică, grație și precizie, demonstrând o încredere în sine rar întâlnită la copiii de vârsta lui.

Karate-ul i-a oferit lui Lucrețiu nu doar abilități fizice și tehnice, ci și valori importante precum disciplina, respectul și autocontrolul.

Teodora Andronachi
6 ani

Frumoasa brunetă visează să își facă un nume în lumea modellingului și a dansului.

Adoră să poarte rochii frumoase și să pozeze simțindu-se o prințesă în lumina reflectoarelor. Explorează diverse stiluri și se bucură de atenția fotografilor. Dansul o face să se simtă liberă și fericită la fiecare mișcare, îi aduce bucurie și satisfacție, fiind un mod perfect de a-și exprima emoțiile și energia.

Amelie Cara
9 ani

A început să facă modelling la 5 ani și s-a impus în industrie cu pasiune și dăruire. Știe sigur – se vrea model de top și renumit în lume. Studiază la Gimnaziul cu profil teatral „I.L.Caragiale”, este o elevă eminentă și activă. Îi plac foarte mult animăluțele, în deosebi cățelușii, îi place să cânte și să călătorească! Orice defilare în afara țării o face nespus de fericită, pentru că îmbină călătoria cu șansa de a se face cunoscută în lumea mondenă.

Eva Fîntîna
5 ani

La doar 5 anișori reușește să devină model ,,Adi Academy” și să cucerească publicul cu mersul său grațios pe podium. A participat cu brio chiar la câteva evenimente de top.

Fiind o fetiță cu caracter, perseverentă și talentată, îmbină cu succes modellingul și dansul! Are deja și o listă de hobby-uri și visuri, fiind în totalitate susținută de mami și tati în îndeplinirea lor!

Nica Teia
5 ani

Îmbinând frumos plăcerea de a călători și interesul său pentru limba franceză, Teia este mereu interesată de tot ce ține de lumea modei. Iar Parisul este unul din preferatele ei.
Acolo a strălucit pe podium la un eveniment de top alături de echipa ,,Adi Academy”. La vârsta de doar 4 ani, ea a reușit să cucerească prin autenticitate și talent publicul din Dubai, defilând pe unul din cele mai prestigioase podiumuri.

Adalina Duca
7 ani

O fire energică și descurcăreață, se relaxează prin pictură, pasiunea care o ajută să evadeze într-o lume a artei și culorilor.
Mai face înotul, pentru sănătate și plăcere, iar modellingul îi dă aripi, transformând-o într-o adevărată zână. E recunoscătoare ,,Adi Academy” pentru oportunitatea de a fi mereu o prințesă
la evenimente.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin