A fost lansat filmul Pandemia.md, în regia lui Valeriu Jereghi

Joi, 29 septembrie a avut loc lansarea filmului Pandemia.md în regia lui Valeriu Jereghi, producător Sergiu Pascaru. În R. Moldova filmele autohtone sunt rare, de aceea trebuie și ne dorim să susținem industria noastră cinematografică.

Am fost și noi la premieră și ne-am bucurat să îl redescoperim pe actorul de teatru Nicolae Jelescu, în postura de actor de film. Prezentatoarea Olivia Furtună a avut unul dintre rolurile principale și a fost la prima experiență de acest de gen.

Un alt rol cheie a fost cel al actorului Ronin Terente.

Evenimentele lung metrajului au loc în perioada carantinei de pandemie COVID-19.

Pelicula reflectă viața familie regizorului Valeriu Jereghi, care se refugiază în satul natal, unde au loc mai multe situații neprevăzute.

Pandemia.md nu este un film despre virusul ce ne amenință sănătatea fizică, dar despre un virus al relațiilor dintre oameni (o pandemie a societății moderne).

Din distribuție mai fac parte actorii: Nadejda Moscovici, Constantin Haret, Ana Barduc, Andrei Mardari, Constantin Grigoriță, Loredana Primovici, Tudor Ungureanu, Alina Rusu, Sandu Leancă, dar și fiica cea mică a regizorului – Emilia Jereghi.

Filmul poate fi vizionat în cinematografele din Chișinău.

Bilete pot fi cumpărate AICI

Abonează-te la articolele

Vip Magazin