În absolută intimitate cu accesoriile FURLA: Cristina Moldovanu

Femeia fără un accesoriu ca lumea e… o unitate incompletă. Ceva nu-i ajunge. Nu mai e „acea femeie”! Şi nici nu ne putem imagina femeia modernă fără o geantă elegantă. De multă vreme accesoriile au încetat să mai fie simple accesorii, devenind, dacă nu necesitate, atunci o parte esenţială a femeii. Acestea o completează, o înfrumuseţează, o trimit în cosmos. Împreună cu ea, acestea formează un univers, o lume cu regulile sale, pe care doar o femeie adevărată le poate înţelege…

Pornind de la această teză, având frumuseţile de accesorii puse la dispoziţie de FURLA şi având alături frumuseţile de femei ce fac parte din viaţa publică de la noi, ne-am gândit să lăsăm frumoasele noastre modele în absolută intimitate cu accesoriile de la FURLA, în universul lor comun. Nu fără să le întrebăm cum se simt şi ce emoţii trăiesc în acest univers, cum se contopesc şi ce înseamnă pentru ele aceste „flecuşteţe” fără de care femeile autentice nu pot exista.

 

Cristina Moldovanu

Prezentatoare TV

Accesoriile sunt, uneori, o necesitate. Totuşi, de obicei, ele sunt un moft. De regulă, unei femei îi pot ajunge pentru toată viaţa un şirag de perle la gât, inelul de căsătorie şi nişte cercei cu diamante. Atât!

Poşeta este micul-mare univers al femeii. Ea îi poate prinde bine la orice, pentru că acolo găseşti de toate. În cazuri excepţionale, poşeta poate servi şi drept mijloc de autoapărare. Poșeta reprezintă femeia ca personalitate, dar şi mai mult o reprezintă ceea ce găseşti în interiorul poșetei.

9_ec8a0471_opt

str. Vlaicu Pârcălab, 31, tel.: 022 275 775

 

Text: Marcel Toma

Genţi: FURLA

Bijuterii: TOUS, KORLOFF

Foto: Victoria Wonka

Outfit: Sisley, United Colors of Benetton; MUAH: Dessange

Abonează-te la articolele

Vip Magazin