Accor lansează un nou hotel în inima Chișinăului (Foto)

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, a semnat un acord pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Chișinău, în cadrul unui contract de franciză cu un partener local, Coriap SRL.  Acesta va fi primul hotel marca Mercure din Moldova.

Hotelul, recent renovat, va fi situat în inima Chișinăului și va fi gata să primească oaspeți până la finalul anului 2023.

Hotelul își va primi oaspeții în 74 de camere generoase, cu design elegant. Oaspeții se vor putea răsfăța cu preparate gastronomice deosebite și vor crea amintiri prețioase la restaurantul a-la-carte și la barul hotelului. Hotelul va fi destinația ideală pentru organizarea de evenimente de afaceri, petreceri și ceremonii private în cele trei săli de conferințe. Călătorii în interes de afaceri vor aprecia confortul unui business corner, precum și posibilitatea de a se relaxa și de a se revitaliza în sala de fitness și la saună. De asemenea, pentru confortul oaspeților, hotelul oferă parcare exterioară.

Noul proiect hotelier Mercure este situat în inima orașului Chișinău, pe strada Vlaicu Pîrcălab nr. 72.

Amplasat într-o zonă care îmbină în mod ideal atracțiile turistice și destinațiile de afaceri, hotelul se află la doar câțiva pași de cele mai emblematice repere ale capitalei. Oaspeții vor fi înconjurați de principalele instituții politice și civice ale orașului: ambasade, muzee, instituții culturale, universități și o multitudine de restaurante. Localizarea accesibilă a hotelului le oferă oaspeților șansa de a face o incursiune în cultura și istoria unică a orașului, bucurându-se în același timp de confortul unui hotel de clasă mondială. Proprietatea se află la doar 4 km de gară, și la mai puțin de o jumătate de oră de Aeroportul Internațional Chișinău.

„Suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou hotel Mercure în pitorescul oraș Chișinău, inima Republicii Moldova. Decizia Accor de a deschide un nou hotel aici este o dovadă a pasiunii noastre de a promova turismul local și de a prezenta lumii această zonă a Europei. Aducând Chișinăul în atenția comunității internaționale a Accor, deschidem noi oportunități pentru ca viitorii oaspeți să experimenteze cultura și farmecul unic ale orașului. Angajamentul nostru este de a oferi aceleași standarde înalte de servicii și confort pentru care Accor este cunoscut și suntem încrezători că noua destinație va oferi oaspeților amintiri de neuitat. Suntem onorați să colaborăm pentru deschiderea acestui hotel cu un dezvoltator local respectat, care a avut deja un impact semnificativ asupra orașului.”, a declarat Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

„Industria ospitalității este astăzi mai mult decât o afacere. Este o vocație care necesită un angajament ferm de a avea grijă de fiecare călător, de a-l încânta și de a-l surprinde. De a-l purta într-o călătorie emoțională, din momentul în care face primii pași în proprietatea ta. Este un amestec bine echilibrat de pasiune și excelență în servicii. Avem pasiunea și ambiția de a onora patrimoniul cultural al orașului nostru și de a-l arăta lumii. Accor are know-how-ul operațional și cheia unei rețele bogate și complexe de canale de distribuție și de loializare care aduc vizibilitate proprietății noastre și spun povestea destinației. Suntem încrezători în viitorul parteneriatului cu grupul global Accor și așteptăm cu nerăbdare intrarea pe piață a noului nostru hotel.” a declarat Virginia Chiorescu – reprezentantul Coriap SRL.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 900 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 119.000 de camere la nivel global. Fiecare unitate are un stil propriu și  o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală.

Accor este un grup hotelier lider la nivel mondial care oferă experiențe în peste 110 țări, prin intermediul a 5 400 de proprietăți, 10 000 de restaurante și baruri, facilități de wellness sau spații de lucru flexibile. Grupul are unul dintre cele mai diverse ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică, precum și cea de lifestyle prin intermediul Ennismore. Accor se angajează să întreprindă acțiuni pozitive în ceea ce privește etica și integritatea în afaceri, turismul responsabil, dezvoltarea durabilă, implicarea în comunitate, precum și diversitatea și incluziunea.  Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public pe Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACCYY) din Statele Unite. Pentru mai multe informații, accesați group.accor.com sau urmăriți-ne pe Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram and TikTok.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin