Mâncarea poate deveni o adevărată obsesie culinară. Cei de la revista Cosmopolitan au studiat meniul ultimilor decenii și au publicat rezultatele. Interesant este faptul că preferințele oamenilor diferă de la an la an, fiind influențate atât de gusturi, cât și de tendințe economice sau chiar de rețelele de socializare.
Vezi mai jos, ce feluri de mâncare și băuturi au fost populare în ultimii 40 de ani:
1970 Quiche
1971 Ouă Benedict
1972 Tequila Sunrise
1973 Fondue
1974 Granola
1975 Paste Primevera
1976 General Tso de pui
1977 Buffalo Wings
1978 Croissantul
1979 Salată din brânză de capră
1980 Dressingul Ranch
1981 Kiwi
1982 Crema de zahăr ars ( crème brûlée)
1983 Pstele Penne alla Vodka
1984 Pește înnegrit
1985 Fajitas
1986 Cocktailuri din vin rece
1987 Trufe de ciocolată
1988 Sushi
1989 Burgerii vegetarieni
1990 Tiramisu
1991 Salată chinezească cu pui
1992 Starbucks
1993 Roşii uscate la soare
1994 Produse alimentare cu conținut redus de grăsimi
1995 Snackurile
1996 Calamari prăjiți
1997 Prajitura fondantă cu ciocolată
1998 Crab gătit
1999 Cocktailul Cosmopolitan
2000 Smoothie
2001 Red Bull și Vodka
2002 Mâncarea organică
2003 Alimente cu continut scăzut de carbohidrați
2004 Iaurt
2005 Brioșe
2006 Iaurt înghețat
2007 Mâncarea locală
2008 Ramen
2009 Șunca
2010 Mâncarea în containere alimentare
2011 Humus
2012 Kale
2013 Cronut ( croissant-gogoașă)
2014 Quinoa
2015 Toast cu avocado
2016 Mâncarea fotogenică
Lasă un răspuns