Mâncarea poate deveni o adevărată obsesie culinară. Cei de la revista Cosmopolitan au studiat meniul ultimilor decenii și au publicat rezultatele. Interesant este faptul că preferințele oamenilor diferă de la an la an, fiind influențate atât de gusturi, cât și de tendințe economice sau chiar de rețelele de socializare.
Vezi mai jos, ce feluri de mâncare și băuturi au fost populare în ultimii 40 de ani:
1970 Quiche
1971 Ouă Benedict

1972 Tequila Sunrise

1973 Fondue

1974 Granola

1975 Paste Primevera

1976 General Tso de pui

1977 Buffalo Wings

1978 Croissantul

1979 Salată din brânză de capră

1980 Dressingul Ranch

1981 Kiwi

1982 Crema de zahăr ars ( crème brûlée)

1983 Pstele Penne alla Vodka

1984 Pește înnegrit

1985 Fajitas

1986 Cocktailuri din vin rece

1987 Trufe de ciocolată

1988 Sushi

1989 Burgerii vegetarieni

1990 Tiramisu

1991 Salată chinezească cu pui

1992 Starbucks

1993 Roşii uscate la soare

1994 Produse alimentare cu conținut redus de grăsimi

1995 Snackurile

1996 Calamari prăjiți

1997 Prajitura fondantă cu ciocolată

1998 Crab gătit

1999 Cocktailul Cosmopolitan

2000 Smoothie

2001 Red Bull și Vodka

2002 Mâncarea organică

2003 Alimente cu continut scăzut de carbohidrați

2004 Iaurt

2005 Brioșe

2006 Iaurt înghețat

2007 Mâncarea locală

2008 Ramen

2009 Șunca

2010 Mâncarea în containere alimentare

2011 Humus

2012 Kale

2013 Cronut ( croissant-gogoașă)

2014 Quinoa

2015 Toast cu avocado

2016 Mâncarea fotogenică









Lasă un răspuns