Alex Magala – moldoveanu care înghite săbii, a intrat în Cartea Recordurilor pentru a doua oară

Alex Magala este un tănăr născut în Orhei, care a devenit cunoscut în lumea întreagă datorită talentului său nebun. Moldoveanu înghite săbii. În 2014, Alex a câștigat competiția din Rusia „Minuta Slava”. De asemenea a fost, finalist la Britain’s Got Talent și Italia’s Got Talent, semifinalist la „Ukraiina mae talant”, dar și la multe alte concursuri de talent.

Pe lângă toate aceste competiții, Alex deține în palmaresul său o mulțime de premii, dar ultimul este unul dintre cele mai așteptate de animator. Alex Magala a stabilita un nou record și a intrat în „Guinness Book”. Este a doua oară când moldoveanu reușește să dețină un record.

„Visam la asta încă din copilărie. Încă nu-mi vine să cred că mi s-a întâmplat asta. Vreau să mulțumesc managerului și prietenului meu drag Michael Plaster pentru că m-a sprijinit în acest drum. Am reușit, amice!”, a scris transmis emoționat Alex.

Alex Magala a reușit să stabilească un nou record. A înghițit sabia și s-a rotit în aer, așa cum nici un alt acrobat nu a reușit până acum.

Momentul pentru care a luat trofeul poate fi văzut AICI

Abonează-te la articolele

Vip Magazin