Alina Moldovan-Madan, premianta „Omul Anului 2017” în domeniul Construcții și imobiliare

Pasiunea sa faţă de imobile a luat forma unei afaceri cu reputaţie incontestabilă, O’Key Imobil obţinând poziţia de top în termene impresionante. Alina Moldovan-Madan ştie gustul succesului, dar şi pe cel al muncii şi dedicaţiei ce stau la baza acestuia. Ţine mâna pe pulsul companiei şi este într-o continuă căutare a unor noi strategii de dezvoltare.

Deşi sunt specializată în finanţe şi fiscalitate, având ca bază Universitatea Sorbona din Franţa, cu Master 1 şi Master 2 la Paris, atunci când aveam posibilitatea să mă angajez în capitala franceză, am ales să revin la Chişinău, mizând pe libertate şi pe perspectiva de a contribui aici, acasă, cu tot ce am acumulat. Astfel, deja de cinci ani trăiesc plăcerea de a fi profesoară la ASEM, predând fiscalitate în limba franceză.

O’Key Imobil s-a născut din pasiunea pentru ­imobiliare şi din dorinţa de a creşte standardele serviciilor existente pe piaţă. Cel mai bine este să faci ceea ce-ţi place, iar eu m-am regăsit în acest domeniu.

Calea mea spre succes s-a fundamentat prin ­multă muncă. Am reuşit să realizez multe lucruri care mă fac mândră de mine. M-am întrecut pe mine însămi în repetate ori, iar O’Key Imobil mi-a demonstrat că dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, este imposibil să nu se întâmple, pentru că prin dedicaţie investeşti multă pasiune.

Deşi sunt femeie, nu am ezitat nici o clipă să ­iniţiez o afacere. În mare măsură, îi sunt recunoscătoare mamei mele pentru asta, care îmi este mentor şi exemplu, fiind o femeie de afaceri de succes. Prin abordarea sa profesională, mama mi-a oferit o doză mare de încredere în forţele proprii, secrete din lumea afacerilor şi puterea de a face faţă provocărilor.

Anul 2017 a însemnat, pentru mine şi pentru O’Key Imobil, anul în care am „escaladat muntele” şi am ajuns printre cele mai solicitate companii imobiliare de pe piaţă. A fost un an cu multă muncă, dar şi cu rezultate pe măsură, am investit foarte mult în imaginea companiei, în calificarea agenţilor imobiliari, dar şi ne-am bucurat atunci când eram recunoscuţi fără prezentări sau când clienţii reveneau pentru a ne mulţumi.

În 2017 am privit dincolo de hotarele ţării şi am început să vindem imobile în România şi în Spania. Iar strategia de dezvoltare pentru 2018 include şi scopul de a ne extinde ariile de vânzare – să fim prezenţi în mai multe regiuni din România, din Spania şi poate în alte ţări. Mie mi-ar plăcea să vând imobile în Coasta de Azur…

Preţuim calitatea şi, din acest motiv, prestăm servicii profesioniste, care să aducă un plus de valoare partenerilor noştri. Serviciul imobiliar nu înseamnă doar intermediere, de aceea oferim clienţilor noştri şi consultanţa necesară pentru a le asigura confortul în luarea unei decizii corecte. Pentru noi, contează enorm satisfacţia clienţilor, motivaţia şi ataşamentul angajaţilor, raportul avantajos calitate-preţ şi o ofertă vastă. Cred că domeniul imobiliar este unul în care se pune mare preţ pe reputaţie, un domeniu în care contează enorm recomandările. Noi suntem sinceri, corecţi şi mizăm pe transparenţă, fapt care ne deschide multe uşi.

Consider că succesul unei companii depinde în egală măsură de satisfacţia angajaţilor şi de calitatea serviciilor oferite. Percep angajatii ca fiind colegii mei, mizăm unii pe alţii şi nu am reuşi atât de multe dacă nu am forma o echipă. Încerc să-mi aleg oamenii cu care împărtăşim aceleaşi valori şi mă bucur că am format o echipă atât de bună.

Privind la tot ce mi s-a întâmplat şi mi se întâmplă, mă consider o femeie împlinită. Am o familie minunată care m-a susţinut necondiţionat, un copil superb şi o afacere de succes. Ce poate să-şi mai dorească o femeie? Important este să le menţin pe toate măcar la acest nivel.

img_3152-edit-2page_85_fmtFişier

Proprietara şi fondatoarea companiei imobiliare O’Key Imobil

Data şi locul naşterii: 5 iulie 1987, or. Chişinău

Studii: Facultatea de Economie, universitatea Sophia Antipolis (NISA); Master 1 şi Master 2 – Finanţe şi fiscalitate, Pantheon-Sorbonne (PARIS)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Doina Popa

Foto: Arcady Manah

Abonează-te la articolele

Vip Magazin