Ana Platonov, „Omul Anului 2017” pentru activitatea sa în domeniul Frumuseţe și sănătate

Ana Platonov a reușit să își facă un nume notoriu în domeniul frumuseții din Republica Moldova. Mii de femei au devenit mai împlinite datorită a ceea ce face, și o face bine, să recunoaștem, acolo, la Daria Room. Și-a găsit adevărata vocație, și asta îi oferă satisfacţie deplină!

Pentru echipa noastră anul 2017 a fost unul care ne-a marcat mult. În primul rând mi-am împlinit o dorinţă care îşi aştepta rândul încă din clipa în care a venit ideea Cămăruţei Dariei, şi anume un loc mai mare, un loc amenajat exact aşa cum îmi închipuiam şi care să întruchipeze confortul aşteptat şi eleganţa pe care o conferim noi proiectului. Ei bine, chiar în ianuarie 2017 am lansat salonul mare Daria Room, din strada Kiev, lucru care ne-a adus mult noroc pe tot parcursul anului, multe femei fericite şi rezultate de care chiar ne mândrim. Fiecare clientă care ne păşeşte pragul este pentru noi un „proiect” de realizat, iar scopul sau dorinţa ei devine şi aspiraţia noastră. Astfel, pot să mă bucur că, alături de întreaga echipă de esteticieni, am reuşit să numărăm multe obiective realizate cu succes, probleme de ten sau corp pe care am reuşit să le corectăm prin metode moderne, non-invazive şi multă bucurie pe care am citit-o pe chipul prietenelor salonului Daria Room.

Daria Room este pentru mine locul unde mă pot realiza profesional exact aşa cum am visat.

Orice proiect pe care îl desfăşurăm este gândit la scară largă şi menit să aducă impact pentru femeile de toate vârstele de la noi. 2017 a fost anul în care Daria Room a adus multe noutăţi pe piaţa de estetică de la noi. Am întâmpinat în primăvară brandul spaniol de cosmetică profesionistă Bruno Vassari, declarat în 2016 nr. 1 în România. Tot în acest an, am reuşit să aducem la Chişinău cea mai revoluţionară soluţie pentru remodelare corporală, Eximia, tehnologie italiană patentată, o adevărată magie pentru corpul femeilor. Pe lângă femeile care ies împlinite după procedurile noastre, cu siguranţă că şi iubiţii, partenerii, soţii lor zâmbesc, văzându-le radiind de frumuseţe şi bucurie.

Dincolo de împlinirea profesională pe care mi-a oferit-o şi mi-o dă zilnic Daria Room, sunt incompletă fără de ceea ce mă aşteaptă acasă, soţul meu care mă susţine mereu, fii mei – adevăraţi brazi care mă bucură zilnic cu succesele lor şi micuţa Daria, zâmbetul şi soarele fiecărei dimineţi. Fără ezitare cred că familia mea este cea mai mare realizare de care sunt mândră în fiecare clipă.

Fiecare moment greu din viaţă, fiecare încercare sau munte de trecut ne este dat ca să înţelegem ceva, să ne lovim, să cădem şi să găsim puterea de a ne ridica şi de a merge mai departe. Nimic nu aş schimba: aş călca pe aceleaşi greble, în aceleaşi gropi şi aş învăţa din aceleaşi greşeli – numai aşa devenim ceea spre ce aspirăm!

Dragostea şi încrederea pe care mi-o oferă cei apropiaţi, micile bucurii zilnice, marile succese ale echipei şi următorul „munte” pe care ne propunem să îl trecem, mă inspiră zi de zi!

Citesc cărţi de business, de organizare, de dezvoltare personală. Nu neg, pentru relaxarea gândurilor şi a minţii prefer romanele, cărţile de aventură sau chiar detectivele.

Vreau ca 2018 să fie un an rodnic. Nu-mi fac aşteptări foarte mari, chiar mi-e frică să-mi scriu planurile, însă sunt sigură că prin muncă, prin multă muncă voi reuşi să realizez anume ceea ce mi-am propus. Îmi doresc cliente împăcate, fericite, zâmbitoare şi în armonie cu ele însele.

7g9c6254page_115_fmtFişier

Fondatoare Daria Room

Data şi locul nașterii: 23 iulie 1984, or. Chișinău

Studii: Facultatea de Design Vestimentar a UTM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Svetlana Tataru

Foto: arhiva personală

Abonează-te la articolele

Vip Magazin