Anatol Melnic – Mass-media | Omul Anului 2020

Fișier

Funcție: Prezentator radio și TV, “Diaspora Media”; “Pro TV”; Showman
Data și locul nașterii: 30.06.1984, s. Costești, r-nul. Ialoveni
Studii: Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM
Coordonare: Ileana Rusu
Foto: Arhiva personală

Era s-o dăm în bară chiar de la prima afirmație! Și asta dacă spuneam că vocea lui este inconfundabilă. Bine că ne-am amintit imediat despre farsele lui radiofonice, care-i împart ascultătorii în două tabere – cei care îl urmăresc și se amuză și cei care îi cad în plasă și-l caută să-l bată. Anatol Melnic stă bine cu umorul. Dar și cu tăcerea. Vocea de la „Diaspora Media” și caracterul nonșalant îl plasează în topul celor mai solicitate personaje din fața microfonului. „Racolat” și în calitate de prezentator de show-uri de tot felul, Anatol își cunoaște jobul. Destul de bine, pentru că emisiunile lui cresc ratingul oricărui post de radio, unde ajunge să fie moderator. Indiferent cum o face. Că doar nu ne-om apuca să-i ținem acum, la anii lui, lecții de moralitate!

Am fi vrut să aflăm mult mai multe despre el și chiar din prima sursă, dar ceva s-a întâmplat cu Anatol. O fi de vină starea generală din țară, sau poate colegul trece prin anumite transformări, devenind mai matur, dar a ales să fie concis în declarații. (Ne-am prins! A vrut să fie original!) Așa că, onorat public, vă invităm să-l cunoașteți pe dl. Melnic în aproape 17 cuvinte. Deci:

EU ÎMBĂTRÂNESC!

AM SLĂBIT după opt ani de greutate (reușita lui din 2020 – n. red.)

KAMELIA (fetița lui cu ochii negri este cea mai importantă realizare a vieții – n. red.)

SIMPLITATEA BATE TOTUL. (Potrivit lui Anatol, acesta este atuul său și momentul care îl face diferit de alți radiomăni –n. red.)

DE PRIETENI. (Iată de cine se teme un om de succes de la noi. Curios, el câți are? – n. red.)

SUNT NĂSCUT PENTRU RADIO. (Asta crede și asta l-a adus la radio – n. red.)

SUNT PUTERNIC. (Veste bună. Pandemia nu l-a afectat – n. red.)

SOȚIA MEA, pentru că ea e totul pentru mine (Sursa lui de inspirație – n. red.)

SĂ FIU MAI FAMILIST… Acum lupt pentru asta (Întrebarea era despre pasiune și ce ar face s-o dezvolte, dacă ar avea timp… Ne-a părut cam trist. Așa l-am intuit noi, printre cuvinte – n. red.)

DACĂ DUMINICĂ AȘ CÂȘTIGA un milion, luni m-aș duce la radio mai departe.

NIMIC NU E GREU. Trebuie doar să crezi (Decizii dificile? A avut de luat? Sau e omul care crede în propriile forțe și în destin? – n. red.)

ÎN AFARA LUCRULUI, eu TAC! (Exact ce spuneam la început despre el! Că știe și vrea să tacă – n. red.)

AȘ BLOCA PROSTIILE PE NET (Regula lui Anatol Melnic pentru o zi. Hei, folowerii lui, e cazul să-și blocheze și el contul de Facebook, Insta sau Tik Tok? – n. red.)

„FELICITĂRI, EȘTI TATĂ!” – a fost cel mai frumos compliment!

ALEG DE VEI PLECA, Iris (Mda… Ceva chiar se întâmplă în viața și în sufletul lui de artist, din vreme ce filmul despre marea lui călătorie prin lume va fi montat pe această coloană sonoră – n. red.)

SĂNĂTATE de 3 ori la toți!

ÎN 2021, vreau să fac bine!

Abonează-te la articolele

Vip Magazin