Andreea Marin și iubitul ei, pe coperta unei reviste din România (Foto)

Revista Viva din România a dat lovitura cu o copertă deosebită la cea de-a 25-a aniversare. Puține vedete au reușit să se mențină mereu în interesul publicului așa cum a făcut-o Andreea Marin de-a lungul carierei sale. Pe lângă carieră, viața personală a vedetei stârnește foarte mult interes.

Astăzi, revista Viva a anunțat că vedeta și iubitul ei Adrian Brîncoveanu sunt noii eroi de pe ultima lor copertă.

Citește câteva fragmente din interviul oferit pentru Viva România:

Andreea: Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi. Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr. E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung.

Adrian: Este o experiență să împărtășim un interviu împreună! În această perioadă, suntem prinși cu activitățile profesionale, pentru că, desigur, luptăm amândoi pentru o cauză a binelui. În același timp, suntem fericiți că am petrecut sărbătorile împreună, în familie, și astfel reușim să ne susținem sentimentele ce ne leagă.

Andreea: Noi când ne uităm în oglindă nu vedem acolo oameni „importanți, ci doi oameni, pur și simplu, și e de ajuns. Ne dăm silința să devenim zi de zi mai buni în tot ce facem. Să fim oameni cu credință, cu bun-simț, de încredere, cu valori pe care ceilalți se pot baza.

Adrian: Suntem conștienți că timpul este limitat, că nici nu putem recupera timpul pierdut. De aceea, prețuim ceea ce avem. Uneori, nici nu e nevoie să faci ceva extraordinar, ci pur și simplu să fii lângă celălalt.

Citește continuarea pe Viva.ro

Abonează-te la articolele

Vip Magazin