ANGELA GLADEI, OMUL AFACERILOR


A setat de la zero 93 de afaceri, iar alte 46 le-a ghidat să păşească spre o nouă etapă de dezvoltare. Angela Gladei, preşedinta Asociaţiei Femeilor Antreprenoare din Moldova şi proprietara SRL “Business Development Capital”, încurajează oamenii din ţara noastră să rămână acasă şi să facă lucruri frumoase. Ea oferă cunoştinţe antreprenoriale, atât de importante pentru cei care abia fac primii paşi în dezvoltarea unei afaceri. 

“Experienţa profesională anterioară în domeniul finanţelor mi-a permis să aflu cam toate tipurile de afaceri din ţară, iar cunoştinţele de setare a businessului propriu mi-au consolidat şi partea de antreprenor, informaţii utile ce le pot împărtăşi cu alţi antreprenori – drumul de la idee la cifre-cheie.”

Angela Gladei investeşte mereu în cunoştinţele sale, carieră şi în numele de profesionist. Citeşte cărţi de profil şi de dezvoltare perofesională care inspiră milioane de oameni din toate colţurile lumii. Ea a fost desemnată Omul Anului 2019 la categoria “Business”, oferit de VIP Magazin. Interviul integral în care aceasta vorbeşte despre munca sa, îl găsiţi în revistă. 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin